Home Lifestyle Deze actrice speelt straks de rol van Blair Waldorf in de ‘Gossip...

Deze actrice speelt straks de rol van Blair Waldorf in de ‘Gossip Girl’-remake

Zelf heeft ze de geruchten nog niet bevestigd, maar de gelijkenissen zijn alvast treffend.

gossip girl
© HBO

In juli dit jaar werd er officieel bevestigd dat er een remake van ‘Gossip Girl’ in de maak is. Details over het vervolg waren redelijk schaars, maar nu kunnen we eindelijk een tipje van de sluier oplichten. Het zou namelijk bekend zijn wie de rol van Blair Waldorf zal spelen en helaas is het niet Leighton Meester.

Wij kunnen ons niet inbeelden dat er iemand anders dan Leighton Meester de rol van Blair Waldorf speelt. Na zes seizoenen wist ze perfect hoe ze haar personage moest neerzetten, maar nu blijkt dat de actrice niet te zien zal zijn in de remake. Al kozen de makers wel voor iemand die als twee druppels water op haar lijkt.

Het is namelijk Cinta Laura Kiehl die de haarband van Leighton overneemt en in de huid van Blair kruipt. Qua uiterlijk is het alvast duidelijk waarom ze bij HBO Max voor haar gekozen hebben. De gelijkenissen zijn namelijk treffend. Zo heeft ze dezelfde donkere ogen, hoge jukbeenderen en bruine lokken als Leighton Meester. De twee lijken op sommige foto’s zo hard op elkaar dat ze praktisch zussen kunnen zijn.

Voorlopig gaat het echter enkel om geruchten, want de actrice zelf heeft het nieuws nog niet bevestigd. Wij zijn alvast benieuwd wie er in de huid van Serena, Nate, Dan en Chuck zal kruipen, want het ziet er niet naar uit dat de oude cast zal terugkeren naar de set van de ‘Gossip Girl’-remake.

Het vervolg op ‘Gossip Girl’ zou volgende lente op de nieuwe streamingdienst HBO Max verschijnen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.