https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle OMG: Cast van ‘The Nanny’ houdt eenmalige virtuele reünie

OMG: Cast van ‘The Nanny’ houdt eenmalige virtuele reünie

'We willen onze fans van over de hele wereld die momenteel in quarantaine zitten een opkikker geven.'

the nanny
© getty & CBS

De cast van ‘The Nanny’, een populaire serie uit de jaren 90, houdt binnenkort een reünie. Het gaat om één aflevering die ze virtueel ieder apart zullen voorlezen vanuit hun kot en die zal uitgezonden worden op YouTube.

Op Twitter smeekte iemand vorige week om ‘The Nanny’ op een of ander streamingplatform aan te bieden zodat de quarantaine toch een beetje aangenamer zou zijn. De serie uit de jaren 90 vertelt het verhaal van een verkoopster die haar ontslag krijgt en een nieuwe job vindt als oppas van de drie kinderen van een rijke Broadway-producent. De hoofdrolspeelster uit de populaire reeks en tevens de producer, Fran Drescher, reageerde toen zelf dat er een grote verrassing zat aan te komen. Waarop fans van over de hele wereld natuurlijk hoopten dat er een gloednieuw zevende seizoen zou komen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het grote nieuws is nu bekend: 21 jaar na de allerlaatste aflevering komt er een reünie van Fran, Maxwell Sheffield, Margaret, Brighton, Grace, Niles, Chastity enzovoort. Het gaat om een eenmalige aflevering die zal gepost worden op maandag 6 april op de YouTubepagina van Sony Pictures. Iedereen van de originele cast doet mee behalve James Marsden die Eddie, het liefje van de oudste dochter Margaret, speelde.

Een opkikker

Omdat de acteurs en actrices net zoals ons allemaal in hun kot moeten blijven, zullen ze deze pilootaflevering voorlezen vanuit hun eigen woonkamer via Zoom. ‘Lachen is het beste medicijn’, aldus Fran. ‘In deze moeilijke tijden dachten we dat het geweldig zou zijn als we de originele cast van “The Nanny” zouden verzamelen om virtueel de pilootaflevering voor te lezen. Het is een uitzonderlijke Pandemic Performance voor onze fans van over de hele wereld die momenteel in quarantaine zitten en wel een opkikker kunnen gebruiken. Het heeft ons alleszins goede moed gegeven en we hopen dat dit ook het geval is voor jullie.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: