Home Lifestyle Jobs Carrièreswitch? Dit gezin zoekt een nanny in hun Schots spookhuis

Carrièreswitch? Dit gezin zoekt een nanny in hun Schots spookhuis

Op je loonbriefje: 57.000 euro per jaar!

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Hou jij van kinderen? Heb jij nooit schrik? En zie jij het zitten om in Schotland te wonen? Ja, ja, ja en nog eens ja? Dan hebben wij dé ultieme droomjob voor jou gevonden. Enter: nanny in een spookhuis.

Een gezin in Schotland zit met de handen in het haar. Tien jaar geleden verhuisden ze naar een huis waar het zogezegd af en toe durft te spoken. Het gezin heeft zelf nog niets vreemd gezien of bizar meegemaakt, maar hun vijf vorige nanny’s geloven vanaf nu wél in spoken. Ze hebben er namelijk allemaal bovennatuurlijke dingen meegemaakt, inclusief vreemde geluiden, gebroken glazen en bewegende meubels. Het huis joeg hen de stuipen op het lijf, en daarom is de familie op zoek naar een nieuwe nanny.

Money, money, money

De Schotse ouders zijn zo wanhopig dat ze een salaris van bijna 57.000 euro per jaar aanbieden. Hallo kroket! Voor dat prijsje moet je de twee kinderen klaarmaken voor school, ze brengen en weer ophalen, helpen bij het huiswerk en ze weer in bed stoppen. Easy money!

Job van de toekomst?

Het zoekertje staat sinds enkele dagen online en ondertussen hebben er al meer dan 2.000 nannies zich aangeboden. Dus snel zijn is de boodschap.

Jade waagde zich alvast aan een job als nanny in New York: