Home Lifestyle Food WHOPPIE: Burger King opent eindelijk eerste vestiging in Limburg

WHOPPIE: Burger King opent eindelijk eerste vestiging in Limburg

De eerste 100 bezoekers die woensdag 18 september als King verkleed komen, krijgen een gratis Whopper.

© photo news

Vreugdesprongetje! Burger King opent woensdag 18 september eindelijk een vestiging in Limburg. De hamburgerketen koos voor de stad Hasselt.

Limburgers die fan zijn van koninklijke hamburgers moeten een heel eind rijden om op hun wenken bediend te worden. Een ritje naar Burger King in Antwerpen, Brugge, Gent of Diest enkel en alleen om fastfood te eten, is misschien een beetje overdreven. Gelukkig heeft de keten nu goed nieuws voor al hun fans uit die provincie: het opent een nieuwe vestiging in Hasselt.

Gratis Whopper

Limburg was de enige Vlaamse provincie waar nog geen Burger King zat. Het hamburgerrestaurant kondigde het nieuws aan op hun Facebookpagina met de melding: ‘Je droom om frietjes binnen te smokkelen in de bioscoop wordt werkelijkheid.’ Daarmee is dus ook onmiddellijk de nieuwe locatie bekend: naast Kinepolis Hasselt. Een cheeseburger en een pak frietjes voor je je met een zak popcorn als dessert neervlijt in de cinemastoel en geniet van een film? Check!

Wie fan is van deze fastfoodketen, zal letterlijk fast moeten zijn. De eerste honderd klanten die er morgen binnenstappen, verkleed als King (of Queen natuurlijk) krijgen namelijk een gratis Whopper. Haal die kroontjes dus maar al boven, en laat je trakteren op een royale maaltijd. Smakelijk!


Lees ook: