Home Lifestyle Broer van ‘Temptation’-Joshua doet mee aan auditie van ‘X Factor’ in Groot-Brittannië

Broer van ‘Temptation’-Joshua doet mee aan auditie van ‘X Factor’ in Groot-Brittannië

Hij heeft de looks én de stem.

De opnames en dus ook de audities voor een nieuw seizoen van de gigantisch populaire zangwedstrijd ‘X Factor’ in Groot-Brittannië zijn momenteel volop aan de gang. Ook Ashley Feytons, de broer van ‘Temptation’-Joshua, zal daaraan meedoen. ‘Ik hoop tot in de liveshows te raken’, aldus Ashley.

Joshua Feytons werd onlangs bekend als meest aantrekkelijke vrijgezel in ‘Temptation Island’. Het ziet er nu naar uit dat zijn jongere broer Ashley hem zal opvolgen in het verkrijgen van een BV-statuut. Hij gaat zelfs nog een stapje verder dan roem in Vlaanderen en Nederland bereiken, want hij doet mee aan de audities van ‘X Factor’ in Groot-Brittannië. Dat programma is immens populair en vaak gaan goede audities de hele wereld rond.

Ashley heeft – net als zijn broer – de juiste looks en beschikt daarnaast ook over een mooie stem. Aangezien ‘X Factor’ dit jaar ook mensen uit het buitenland toelaat om auditie te doen, stelde Ashley zich kandidaat. Met succes, want hij kreeg onlangs een mail met daarin de boodschap dat hij is toegelaten tot de eerste ronde. Spannend! ‘Ik schreef me zo’n half jaar geleden in’, aldus Ashley. ‘Ik moest twee zangvideo’s doorsturen. Ik wachtte enorm lang op feedback tot ik plots die verlossende e-mail kreeg!’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hij vertrekt begin juni naar Londen, want zijn auditie vindt op zondag 3 juni plaats in de SSE Arena. ‘Het is mijn droom om te doen wat ik graag doe, en dat is zingen’, vertelt Ashley ons. ‘”X Factor” zou een goeie springplank zijn. Ik zou alleszins de eerste Belg zijn die in de liveshows van die show zit, en dat is dan ook mijn doel. Ik ga echt alles geven om die droom waar te maken. Tijdens mijn auditie wil ik een cover brengen, en als ik het tot de liveshows schop, zal ik uitpakken met een zelfgeschreven liedje’, aldus Ashley. Waarschijnlijk gaat zijn zus mee naar Londen om hem te steunen.

Welke sterren er dit seizoen in de jury zullen zetelen? Daarover doen voorlopig nog heel wat speculaties de ronde. Zo werden de juryleden van het vorige seizoen – namelijk Simon Cowell, Sharon Osbourne, Nicole Scherzinger en Louis Walsh – opnieuw genoemd, maar hetzelfde geldt voor nieuw bloed als Mel B, Craig David en Louis Tomlinson. ‘X Factor’ zal dit najaar, waarschijnlijk in september, uitgezonden worden in Engeland.

Lees ook: