Home Lifestyle Boer Jeroen over zijn plotse breuk met Severien: ‘Toen ze terug naar...

Boer Jeroen over zijn plotse breuk met Severien: ‘Toen ze terug naar Duitsland kwam, gedroeg ze zich helemaal anders’

Van coup de foudre tot geen contact meer!

VTM

Vanaf die eerste blik bij de speeddates leek Cupido’s werk er al op te zitten. Boer Jeroen viel als een blok voor de Gentse Severien, en die verliefdheid werd gedurende het programma alleen maar sterker. Toch maakt Jeroen vanavond een opmerkelijke verschijning in de langverwachte ontknopingsaflevering van ‘Boer zkt Vrouw’. De goedlachse boer zal er namelijk met de vrouw van zijn leven verschijnen, maar die dame heeft plots een heel andere look én naam…

‘Ze is de vrouw van mijn dromen’, riep Jeroen voor zich uit toen hij Severien voor het eerst zag, en dat bleek hij te menen. Severien (23) wist boer Jeroen (29) aflevering na aflevering het hoofd steeds meer op hol te brengen. De verliefdheid was zelfs zo groot dat hij besloot om Dina er vroeger bij te halen en zijn finale beslissing mee te delen. Severien mocht definitief haar intrek nemen bij Jeroen in Duitsland, maar dat droomscenario liep blijkbaar toch anders af. ‘We zijn even een koppel geweest en hadden het heel fijn samen’, vertelt Jeroen in Dag Allemaal.

‘Toen Severien enkele weken na de opnamen terug naar de boerderij kwam, was alles echter anders. Zij was een andere Severien dan ik had leren kennen. Ze was stiller en ik kreeg het gevoel dat mijn verliefdheid steeds minder groot werd.’ Jeroen besloot dan ook zijn gevoelens te volgen en een einde te maken aan de relatie. ‘Severien is daarna naar huis vertrokken, en sindsdien hebben wij geen contact meer gehad’, aldus Jeroen.

Nieuwe liefde

De verbijstering is dan ook groot wanneer Jeroen tijdens de ontknopingsaflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ plots met een andere dame aan zijn zijde verschijnt. Hij stelt haar voor als Kimberly, een studentje én de nieuwe vriendin van boer Jeroen. ‘Kimberly had mij op tv gezien. Haar tante schreef haar destijds in, maar ze kon niet naar de opnamen komen omdat ze examens had. Na afloop heeft ze mij toch geschreven via Facebook’, vertelt Jeroen.

De twee stuurden elkaar mailtjes, wisselenden nummers uit en dat werd klaarblijkelijk het begin van iets moois. En dat zes weken na de breuk met Severien… ‘Eind september ben ik in de auto gesprongen om haar te zien. Wij hebben veel gepraat en zo is er uiteindelijk meer gegroeid’, vertelt Jeroen.

Lees ook: