Home Lifestyle ZIEN: boeren uit ‘Boer zkt Vrouw’ krijgen enkele pikante vragen voorgeschoteld

ZIEN: boeren uit ‘Boer zkt Vrouw’ krijgen enkele pikante vragen voorgeschoteld

Hebben ze een tattoo, logen ze ooit al tegen hun mama en kunnen ze koken?

VTM

We hebben elke maandag een afspraak met Jeroen, Manu, Jan, Bjorn en Jitse op VTM tijdens ‘Boer zkt Vrouw’. Wil je boeren nog een beetje beter leren kennen? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje.

De boeren kregen allemaal samen meer dan 1.500 liefdesbrieven. Op de vraag of ze zélf eigenlijk ooit hun gevoelens neerpenden aan hun crush of vriendin, antwoordden ze niet allemaal ja. Boer Jitse en Bjorn zijn blijkbaar niet zo romantisch aangelegd of hebben twijfels over hun eigen schrijfskills. Boer Jan moest dan weer toegeven dat zijn brief onbeantwoord bleef. Onbegrijpelijk!

De mannen gaven allemaal schaamteloos toe dat ze ooit al eens logen tegen de belangrijkste vrouw in hun leven: de mama. Alleen brave Jitse zweert dat hij enkel de waarheid, en niets dan de waarheid vertelt tegen zijn moeder. Zien we daar die neus niet wat langer worden?

Zingen onder de douche

De boeren zoeken duidelijk geen vrouw die goed kan koken, want ze zijn zelf stuk voor stuk heel overtuigd van hun kunsten in de keuken. Al is bij boer Jan een ‘recept volgen’ al voldoende om te zeggen dat je een bekwame chef bent. Zingen is dan weer een talent waarover ze niet allemaal beschikken. Jitse en Bjorn zal je niet betrappen op een solo onder de douche. Jan, Manu en Jeroen dan weer wel.

De mannen zien er stoer uit, maar schijn bedriegt. Niemand, behalve Bjorn, zou uit een vliegtuig durven te springen. ‘Als dat een perfect goed vliegtuig is, waarom zou je daar dan uit willen springen?’, lacht Jan. Bjorn daarentegen wil zelfs eens aan een elastiekje gaan hangen, in de vorm van bungeejumpen, welteverstaan.

Alleen Bjorn en Jan hebben tattoos. ‘Op mijn armen en borstkas’, vertelt Bjorn. Bij Jan zitten ze iets beter verstopt: ‘Op mijn dijbeen’, aldus de knappe cowboy. Wij hopen alvast dat we die tekeningen in een van de volgende afleveringen te zien krijgen.

Lees ook: