Home Lifestyle Body Kendall Jenner begaat fotoshopblunder

Kendall Jenner begaat fotoshopblunder

Ai ai ai!

Photo News

Zelfs supermodellen hebben complexen over hun lichaam. Dat bewijst Kendall Jenner, die het nodig vond om een foto van haar achterste te bewerken. Fail!

Wij zouden liever meer échte personen en échte lijven op Instagram zien voorbijkomen. In plaats daarvan gaan velen graag uitbundig te werk met fotoshop om ieder rimpeltje en oneffenheidje zo goed mogelijk te verdoezelen. Niemand is perfect, en wij weten natuurlijk wel beter als we al die cellulitisvrije billen en gladgestreken gezichten zien opduiken op onze sociale media.

Killerbody

Toch willen celebs die schijn hooghouden en gooien ze hun zogezegde jaloersmakende killerbody’s online. Zo postte Kendall Jenner een aantal dagen geleden een foto van haar achterste op Instagram, maar fans zagen al snel dat er iets niet klopte. De achtergrond is vervormd, want de vloer en de muur rechts van Kendall liggen veel hoger dan die links in beeld. Oops!

Perfect

Een haunted house of een fotoshopblunder, eerder dat tweede dus. Jammer dat een jonge vrouw als Kendall, naar wie veel meisjes opkijken, het nodig vindt om haar foto en vooral haar lichaam te bewerken. Je bent perfect zoals je bent, Kendall!

84°

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.