Home celebs OEPS: Kylie Minogue begaat fotoshopblunder op haar sexy jaarkalender

OEPS: Kylie Minogue begaat fotoshopblunder op haar sexy jaarkalender

Of is de muur echt gebogen? Wat denk jij?

© Instagram: @kylieminogue

Kylie Minogue (49) brengt al enkele jaren haar eigen sexy jaarkalenders uit. Maar de Australische zangeres wordt natuurlijk ook een dagje ouder… en dus vond ze het tijd om de natuur een handje te helpen.

De Australische zangeres/actrice Kylie Minogue brengt al enkele jaren sexy jaarkalenders met zichzelf in de hoofdrol uit. Maar dit jaar zag Kylie iets over het hoofd. Gisteren plaatste ze een foto op haar Instagrampagina ter promotie van haar jaarkalender voor 2018. Op de foto was echter duidelijk te zien dat haar achterste een fotoshopbeurt kreeg.

Promotiestunt?

Naar onze mening zit Kylie al lang genoeg in het vak om te weten dat zulke fotoshopblunders vaker wel dan niet de media halen. Het kleinste kind merkt de verbogen muur achter Kylie op dus wij denken eerlijk gezegd dat het om een promotiestunt gaat.

Helemaal niet nodig, vinden wij. Moesten wij er op 49-jarige leeftijd nog zo kunnen uitzien, we zouden er meteen voor tekenen!

#Lovers, you can pre-order your 2018 #KylieCalendar now! ❤️? (link in bio)

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Te snel geoordeeld?

Wat later postte Kylie echter een foto waarin te zien is dat de muur achter haar meer dan één golf heeft. Een makkelijk excuus? Of heeft het internet wederom te snel geoordeeld?

Meer celebnieuwtjes vind je hier!