Home Lifestyle JAAA: ‘Blind Getrouwd’ trakteert kijkers meteen op extra lange aflevering

JAAA: ‘Blind Getrouwd’ trakteert kijkers meteen op extra lange aflevering

Ga jij maandag kijken?

© VTM

Maandag gaat het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van start op VTM. En om hun kijkers te bedanken voor hun onuitputtelijke geduld, trakteert ‘Blind Getrouwd’ hen meteen op een extra lange aflevering.

In de aflevering van maandag leren we de zes van de tien deelnemers kennen die iemand het jawoord zullen geven zonder die persoon voordien ooit ontmoet te hebben. De ‘Blind Getrouwd’-kandidaten worden gevolgd vanaf het moment dat ze het nieuws krijgen dat ze gaan trouwen. We zullen zien hoe ze familie en vrienden op de hoogte brengen, hoe ze op zoek gaan naar een bruidsjurk en kostuum, hoe ze ringen gaan kiezen… En tot slot vergezellen we hen tijdens hun weg naar het gemeentehuis.

Extra lange aflevering

Het is nog volop raden wie met wie gematched wordt. Er zijn namelijk maar liefst 25 combinaties te maken met de tien geselecteerde kandidaten. Het leuke is dat we maandag al meteen getrakteerd wordt op een extra lange aflevering. Maar liefst twee uur lang zullen we kennis kunnen maken met zes van de tien kandidaten. Wij kunnen alvast niet wachten!

‘Blind Getrouwd’ verschijnt vanaf 29 januari elke maandag om 20u35 op VTM.

Lees ook: