Home Lifestyle SNEAK PEEK: dit zijn de eerste beelden van ‘Blind Getrouwd’

SNEAK PEEK: dit zijn de eerste beelden van ‘Blind Getrouwd’

De verloofden vertellen hun omgeving met de nodige trots over hun trouwplannen.

Vandaag kwamen we eindelijk te weten wie de 10 kandidaten zijn voor het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Maar VTM doet er nu nog een schepje bovenop, want op hun Facebookpagina dropte de zender de allereerste beelden van het programma. Let op: het geluk spat van je scherm!

Marjolein, Wendy, Lieve, Esther, Frie, Mike, Aljosja, Damiano, Toon en Tim. Zo heten de 10 kandidaten die hun liefdesleven in de handen van de experten van ‘Blind Getrouwd‘ leggen. Uit meer dan 3600 inschrijvingen werden zij gekozen en vanaf maandag 29 januari volgen we hen op de voet bij VTM. Wie met wie in het huwelijksbootje stapt, verklapt VTM nog niet, maar de zender zette al wel de eerste beelden online.

‘Zou jij het zien zitten om mijn getuige te zijn?’

Wanneer de 10 gelukkigen te horen krijgen dat ze verloofd zijn, willen ze dat nieuws natuurlijk meteen van de daken schreeuwen. Lieve valt via het telefoontje direct met de deur in huis, terwijl Damiano het iets rustiger aanpakt. Mike realiseert zich dan weer iets totaal anders: ‘De volgende keer dat we naar Anderlecht gaan, zal ik waarschijnlijk getrouwd zijn. En dan zal ik eerst moeten vragen aan mijn vrouw of ik mee mag.’ Wij zijn alvast fan van zijn geweldige schaterlach!

‘Blind Getrouwd’ is vanaf 29 januari elke maandagavond te volgen bij VTM.

Lees ook: