Home Lifestyle Eén jaar na ‘Blind Getrouwd’: zo gaat het nu met Tine en...

Eén jaar na ‘Blind Getrouwd’: zo gaat het nu met Tine en Ben

De ware liefde hebben ze nog niet gevonden, maar aan vriendschap is er geen gebrek.

Blind Getrouwd
Instagram

Op maandag 29 januari maken we in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd‘ kennis met vijf (!) nieuwe koppels. Het is ondertussen dus bijna een jaar geleden dat het vorige seizoen werd uitgezonden, en daarom hebben wij besloten om de sociale media van de vorige kandidaten een keer onder de loep te nemen. Vandaag nemen we een kijkje in het leven van Tine en Ben.

De ware liefde hebben Tine en Ben niet gevonden in ‘Blind Getrouwd’, maar ze hebben er wel een vriend voor het leven bij. Op romantisch vlak was er helaas geen klik tussen de twee, en ondanks verschillende pogingen is de vonk tijdens het programma en ook daarna niet overgeslagen.

Toch werd het een ervaring die de twee nooit meer zullen vergeten. Getrouwd zijn ze dan misschien niet meer, maar Tine en Ben hebben ondertussen een mooie vriendschapsband opgebouwd en spreken nog regelmatig af.

Datenight met BFF ? #blindgetrouwd #TeamBenti #Axxes #PerfectlyImperfect

A post shared by Tine Coenen (@tine_coenen) on

Ho’s over bro’s

Toen alle kandidaten onlangs samen in de Ardennen waren, vertelde Tine dat ze opnieuw aan het daten is. Voorlopig zijn er nog geen foto’s van de twee samen opgedoken, want ze willen het rustig aan doen. Ook voor de rest heeft de brunette niet stilgezeten. Op haar Instagramaccount kan je namelijk zien dat ze de afgelopen maanden met vriendinnen op reis ging naar het prachtige Thailand, verschillende festivals bezocht en nog regelmatig afspreekt met Sally uit het programma.

Man’s best friend

Ook Ben heeft het geloof in de liefde nog niet opgegeven. Toen hij met alle deelnemers op weekend was, gaf ook hij toe dat hij al een aantal afspraakjes achter de rug had. Een vaste relatie heeft hij er voorlopig nog niet aan overgehouden, maar gelukkig is Siro er nog steeds om hem gezelschap te houden. Het schattigste hondje uit ‘Blind Getrouwd’ mocht onlangs drie kaarsjes uitblazen en kreeg daarom van zijn baasje een reeks jasjes cadeau. Cute!

Op sociale media is Ben niet zo actief, maar in real life kan je hem met een beetje geluk tegen het lijf lopen. Neem dat gerust letterlijk, want momenteel traint hij voor een loopwedstrijd. Daarom trotseert hij zelfs tijdens de kerstperiode de koude temperaturen van ons Belgenlandje.


Lees ook: