Home celebs Eén jaar na ‘Blind Getrouwd’: zo gaat het nu met Sally en...

Eén jaar na ‘Blind Getrouwd’: zo gaat het nu met Sally en Mathias

Sally en Mathias waren na de uitzendingen nog getrouwd, maar hebben later toch de scheiding aangevraagd

Op maandag 29 januari maken we in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ kennis met niet vier, maar met maar liefst vijf (!) nieuwe koppels. Het is ondertussen dus bijna een jaar geleden dat het vorige seizoen werd uitgezonden, en daarom hebben wij besloten om de sociale media van de vorige kandidaten een keer onder de loep te nemen. Last but not least: Mathias en Sally.

Sally en Mathias bleven na ‘Blind Getrouwd’ nog heel eventjes gehuwd, maar uiteindelijk besloten de twee toch om een punt te zetten achter hun huwelijk. Wel is het duo als goede vrienden uit elkaar gegaan en hebben ze geen spijt van hun avontuur samen.

Wachten op Mr. Right

De prins op het witte paard heeft Sally ondertussen nog niet gevonden. Gelukkig heeft ze de hoop nog niet opgegeven en is ze de afgelopen maanden een paar keer op date geweest. Het single leven heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen en de blondine kan bovendien rekenen op de steun van haar vriendenkring. Zo gingen ze samen naar verschillende concerten en werd ze ook een keertje op de festivalweide gespot.

Like father, like daughter… celebrating his birthday with Dimi&Mike. #partyhardy

A post shared by sally de bruyne (@sallydebruyne) on

Naast een heleboel mooie herinneringen met Mathias heeft Sally nog iets anders overgehouden aan ‘Blind Getrouwd’. Ze spreekt namelijk nog regelmatig af met Tine en ze hebben ondertussen een vriendschap voor het leven opgebouwd.

Off the grid

Met maar vier foto’s op zijn Instagramaccount is het helaas moeilijk om te zie hoe het intussen met Mathias gaat. Tijdens het weekendje Ardennen heeft hij aan zijn collega’s van ‘Blind Getrouwd’ wel toegegeven dat hij aan het daten is, maar dat het momenteel ‘nogal ingewikkeld’ is. Verder weten we één ding wel zeker, en dat is dat we hem liever niet op een halloweenfeestje willen tegenkomen…

#halloween #halloweenmakeup #jeuxdhiver

A post shared by Mathias Braeckman (@braeckmanmathias) on

Lees ook: