Home Lifestyle ‘Blind Getrouwd’: ‘Het is jammer dat de gevoelens er niet gekomen zijn’

‘Blind Getrouwd’: ‘Het is jammer dat de gevoelens er niet gekomen zijn’

Lenny en Jolien lijken de hoop alvast opgegeven te hebben.

De koppels zijn ondertussen een maand getrouwd. De finish is dus in zicht en binnenkort moeten alle duo’s dus beslissen of ze samen blijven of niet. Het moment dus om een tandje bij te steken in de hoop om zo het experiment te doen slagen.

Lenny en Jolien gaan nog een laatste keer langs bij hun expert. Een gesprek dat toch een aantal vraagtekens oproept. Voorlopig spreken ze eerder van goede vrienden – wat perfect normaal is -, maar echt serieus kan je hun conversatie niet echt noemen. Humor is natuurlijk een belangrijke factor in een relatie, maar lachen Lenny en Jolien hun problemen weg of is dit echt hun manier van communiceren? Het is een vraag die wij ons na vier weken nog steeds stellen.

Ook bij Joke en Stijn overheersen momenteel de vriendschappelijke gevoelens en blijft een echte relatie voorlopig uit. Al hebben we bij dit koppel meer het gevoel dat verliefdheid nog een optie is. Joke spreekt openlijk uit dat die mogelijkheid er nog steeds is en ook haar wederhelft heeft er nog altijd vertrouwen in. ‘We moeten gewoon verder doen zoals we bezig zijn en dan geraken we er wel’, aldus Stijn.

We moeten gewoon verder doen zoals we bezig zijn en dan geraken we er wel.

Line en dan vooral Victor zitten al een stapje verder. Samen blijven ze dingen ondernemen en dit heeft bij Victor alvast geholpen om zijn gevoelens te ontwikkelen. Hij weet dan ook alvast al wat voor hem de uitkomst van het experiment zou zijn. Al is het nog even afwachten om te zien hoe zijn partner hierover denkt. ‘Ik heb wel een beetje schrik voor het beslissingsmoment omdat ik Line echt graag heb en ook een goede basis zie’, vertelt Victor.

Een beetje later in de aflevering ontdekken Lenny en Jolien ook hun trouwfoto’s in de bus. Wanneer ze deze samen bekijken, lijkt het duidelijk dat ze de hoop al een beetje opgegeven hebben. Ze kijken beiden met een positief gevoel terug op deze dag, maar meer is er niet van gekomen. ‘We hadden echt een hele mooie huwelijksdag en dan is het jammer om vast te stellen dat de gevoelens er niet zijn bijgekomen’, zo zegt Lenny. Iets waar zijn vrouw het duidelijk mee eens is. Niet veel later vertelt zij iets gelijkaardigs aan de cameraploeg van ‘Blind Getrouwd’. ‘Het was leuk om naar de trouwfoto’s te kijken, maar aan de ene kant ook jammer. Het namelijk vreemd om te merken dat er geen evolutie is gekomen.’

De komende aflevering belooft voor het koppel dan ook erg emotioneel te worden. Niet alleen wanneer ze thuis bij elkaar in de zetel liggen, maar ook wanneer het beslissingsmoment voor het duo is aangebroken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.