Home Lifestyle ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik vond het heel moeilijk om niet ondankbaar over te...

‘Blind Getrouwd’: ‘Ik vond het heel moeilijk om niet ondankbaar over te komen’

In de aflevering van vanavond drukten Annelies en Joris op de resetknop.

Alle koppels zijn ondertussen twee weken getrouwd, waarvan ze er eentje samenwonen. We zijn ondertussen halverwege het experiment. Waar het bij sommige koppels al de goede richting uit gaat, is er bij andere duo’s nog wat werk aan de winkel.

In de zevende aflevering van dit seizoen zien we hoe alle koppels rustig ontwaken. Line kreeg van Victor een lief ontbijt ter ere van hun twee weken als getrouwd koppel, bij Lenny en Jolien gaan de ochtenden er eerder praktisch aan toe. Annelies kwam in de badkamer dan wer oog in oog te staan met het charmeoffensief van haar wederhelft Joris. Het was iets waar ze duidelijk even van moest bekomen…

Ik ben ervan overtuigd dat hij die bloemen gekocht heeft met de beste bedoelingen, maar voor mij werkt dit eerder verstikkend.

In de vorige afleveringen gaf Joris toe dat hij misschien iets te enthousiast was, maar zijn goede daad – hoe goed bedoeld die ook was – kon bij Annelies helaas niet op veel sympathie rekenen. ‘Ik vond het heel moeilijk om niet ondankbaar over te komen, omdat ik besefte dat het allemaal erg goed bedoeld was’, aldus Annelies.

Samen beleven, samen delen

Alle koppels zijn ondertussen zo’n twee weken bij elkaar, waarvan ze een week samenwonen. In de resterende periode van het experiment moeten ze vooral samen dingen ondernemen om zo hun band onderling te versterken. Elke en Tim doen dat alvast door samen te gaan brunchen. ‘Alles gaat heel goed met Tim. Hij is echt een schat van een man. Het zou leuk zijn om met hem verder te gaan en ik voel me ook heel comfortabel in deze situatie.’ Een man die taartjes met ons deelt, zouden wij ook zeker en vast appreciëren. Een blijvertje!

Ook Joris en Annelies gaan met z’n tweetjes iets eten, al is de sfeer bij hen iets killer dan bij hun collega’s. ‘Ik mis hem wel, die Joris van de eerste dagen’, vertelt Annelies. De twee spreken dan ook af om opnieuw te begonnen en even op de resetknop te drukken. Wij hopen alvast dat het hen lukt om elkaar terug te vinden.

Ik mis hem wel, die Joris van de eerste dagen.

Bij Joke en Stijn is ook niet alles helemaal in evenwicht. Waar Joke nog haar vragen en twijfels heeft, is Stijn al net dat stapje verder. Zijn enthousiasme is alvast leuk om naar te kijken, maar we hopen dat zijn wederhelft dat op termijn ook kan beantwoorden. ‘We wonen nu al een tijdje samen, en dat is iets waar ik enorm naar uitkeek. Het heeft me eigenlijk nog niet teleurgesteld. Ik kijk er echt naar uit om thuis te komen als ik weet dat Joke hier is, of andersom.’

Meer ‘Blind Getrouwd’: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.