Home Lifestyle Dit waren jullie meest lollige, eerlijke en geïrriteerde tweets over de vijfde...

Dit waren jullie meest lollige, eerlijke en geïrriteerde tweets over de vijfde aflevering van #BlindGetrouwd

Namen als Jolien, Line, Elke en Joke blijken zelfs na vier afleveringen toch nog iets té gewoontjes om te blijven hangen.

We genoten vanavond van alweer de vijfde aflevering van het vierde ‘Blind Getrouwd’-seizoen. Wat Twitter ervan vond? VTM wist ook vanavond tweetend Vlaanderen nog niet naar believen te entertainen.

Wie onze selectie tweets van vorige week zag, weet dat we vonden dat er (al dan niet terecht) enorm veel gezaagd en geklaagd werd… Hopelijk wisten de Twitteraars deze week uit hun negatieve spiraal te klauteren.

Namen als Jolien, Line, Elke en Joke blijken zelfs na vier afleveringen toch nog iets té gewoontjes om te blijven hangen.

Wij hoopten samen met jullie dat deze aflevering íéts interessanter werd dan die van vorige week.

Wie wegens te weinig entertaining even indommelde, meende een verrassend interessant gesprek tussen Stijn en Joke op te merken…

… Jammer genoeg kroop Stijn niet op zijn vrouw, maar op een boot. Wie volgens Twitter dan weer wél maar al te graag op zijn vrouw zou kruipen, is handtastelijke Lenny.

Nog iemand die een gelijkenis ziet tussen Lenny en Ramsay Bolton uit ‘Game of Thrones’?

En dan is er de iets bravere maar eens zo enthousiaste Joris. Zijn ingehouden enthousiasme zorgde maandagavond voor het tot nu toe gênantste ‘Blind Getrouwd’-gesprek van dit seizoen. Gooi het eruit, Joris!

Een enkeling meent te weten dat Annelies sneller hoteldebotel is dan ze toegeeft. Maar maakt dat de hele situatie niet net nóg pijnlijker?

Het enige koppel dat dan weer wel even ver staat met hun gevoelens, mag van onze Twittervrienden iets meer van stapel lopen.

Waar zitten die romantieke zielen?

Giorgio is helaas geen accountmanager en kan dus onmogelijk deelnemen aan ‘Blind Getrouwd’, jongens!

Maar toch zijn er ook wat gelijkenissen met ‘Temptation Island’. Ook deze kandidaten doen incorrecte uitspraken én ze gebruiken woorden die gewoon helemaal niet bestaan.

Wat Twitter over het algemeen van deze aflevering vond? Niet meer of minder dan van die van vorige week. Daar waren de ramp- en sekstoeristjes het weer unaniem over eens.

Suggesties zijn uiteraard altijd welkom. Wij hopen dat VTM die meeneemt naar het volgende seizoen.

Dan rest ons nog enkel een pluim te overhandigen aan volgende uiterst opmerkzame en terecht geïrriteerde Twitteraars.

Tot volgende week voor een hopelijk iets interessantere aflevering van ‘Blind Getrouwd’!

Meer ‘Blind Getrouwd’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.