Home Lifestyle ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik voel me meer en meer op mijn gemak bij...

‘Blind Getrouwd’: ‘Ik voel me meer en meer op mijn gemak bij Line en begin haar steeds aantrekkelijker te vinden’

Bij de meeste koppels steken nog heel wat vragen de kop op, maar bij enkele duo’s lijkt het al de goede richting uit te gaan.

VTM

Na de huwelijksreis is het voor de koppels tijd om hun dagelijkse leven weer op te pikken. Alleen rest nu de vraag of hun aparte levens bij elkaar passen en of ze het kunnen vinden met elkaars omgeving. De ideale manier om te weten te komen of ze daadwerkelijk een match zijn en hun huwelijk te laten slagen. Wij zijn benieuwd!

Eenmaal terug in België proberen alle koppels de draad weer op te pikken, maar dan in hun nieuwe woonst. Voor ze definitief gaan samenwonen, neemt iedereen alvast nog een kijkje bij de woning van zijn of haar partner. Nadien is het tijd voor het echte werk. ‘Deze fase is heel belangrijk in het experiment. Nu moeten we kijken of onze dagelijkse routines ook bij elkaar passen en of onze beide levens samengesmolten kunnen worden’, aldus Victor.

Voor Line en Victor zelf lijkt er alvast schot in de zaak te komen. Na het bezoek aan hun expert Wim krijgen de twee nog een setje vragen mee naar huis. Het werd een lichtjes emotioneel momentje en de twee worden duidelijk steeds closer. ‘Ik voel me meer en meer op mijn gemak bij Line. Ik begin haar ook steeds aantrekkelijker te vinden’, zo vertelt Victor tegen de cameraploeg. Bij wie het nog snor zit, zijn Tim en Elke. Zelfs vinden ze dat het lijkt alsof ze al jaren getrouwd zijn en ook bij de kijker thuis komt dit zo over. ‘Ik verschiet ervan dat ik in deze fase al mezelf kan zijn’, zegt Elke.

Ik wil graag dat zij hetzelfde voelt als ik voel.

Bij de andere koppels is het nog een beetje puzzelen. Joris is nog steeds zijn enthousiaste zelf en hoewel hij zijn gevoelens krijg wat wil temperen, lijkt dit niet echt te lukken. ‘Ik wil graag dat zij hetzelfde voelt als ik voel. Ik wil dit graag met haar delen’. Of Annelies zijn gevoelens nog zal beantwoorden, blijft voorlopig nog een vraagteken. Al geeft ze de moed nog niet op. ‘Zijn hart zit op de juiste plaats. We moeten gewoon even de juiste balans zoeken en dan komt het wel weer goed’.

Ook bij Stijn en Joke is er een verschil in enthousiasme. Joke wil het duidelijk wel een kans geven, maar stelt zich de vraag of ze nog verliefd zal worden. Haar partner zit duidelijk al een stapje verder. Ook hij spreekt momenteel nog niet over verliefdheid, maar heeft wel al meer gevoelens dan Joke. ’Ik ben echt gelukkig op dit moment. Ik kan het op geen andere manier omschrijven. Ik had nooit durven dromen dat we al zover zouden staan’.

In de preview van volgende week is het duidelijk dat er nog heel wat vraagtekens zijn en wij zijn alvast benieuwd hoe de koppels deze zullen beantwoorden.

Meer ‘Blind Getrouwd’: