Home Lifestyle ‘Blind Getrouwd’: dit zijn de 8 vrijgezellen die blind en coronaproof trouwen

‘Blind Getrouwd’: dit zijn de 8 vrijgezellen die blind en coronaproof trouwen

Vijftigers Sven en Veerle worden aan elkaar gekoppeld, de andere matches zijn nog geheim. Gokjes?

© VTM

In het zesde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ ligt de gemiddelde leeftijd heel wat hoger dan in de voorgaande seizoenen. Tussen de acht kandidaten is geen enkele twintiger te spotten. Bovendien trouwen er voor het eerst twee vijftigers, Veerle (56) en Sven (50).

VTM verklapte al dat er in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ opnieuw een primeur zou zijn, nadat vorig jaar voor ‘t eerst een homokoppel blind trouwde. De zender ging vorig jaar actief op zoek naar 45-plussers met kinderen die wilden deelnemen en er werd een goede match gevonden. Nu kunnen we twee gezichten plakken op dat nieuws. Veerle en Sven zijn het eerste bevestigde duo van het nieuwe seizoen dat start op zondag 14 februari.

Veerle & Sven

Veerle (56)

Veerle komt uit Lubbeek en is management assistant. Ze heeft een dochter, Fien, die haar hele wereld is. Veerle is al 12 jaar single en dat vond Fien meer dan lang genoeg. Zij schreef haar mama in voor het programma.

© Filip Van Roe voor VTM

Sven (50)

Sven komt uit Stekene en is huwelijksfotograaf. Hij was al twee keer getrouwd en gelooft dus te weten hoe het nu beter kan. Samen met zijn twee dochters kijkt hij uit naar het komende verhaal.

© Filip Van Roe voor VTM

Wie hoort bij wie?

Naast Sven en Veerle werden er zes dertigers geselecteerd voor het experiment. We leren hen hieronder kennen, maar mogen nog niet weten wie bij wie hoort. Gokjes? Eén ding is zeker: voor deze kandidaten is de uitdaging groter dan ooit. Niet alleen trouwen ze met een onbekende, ze doen het ook in coronatijden. Geen groot trouwfeest waar de zenuwen weggedanst kunnen worden, geen fysieke steun van familie en vrienden, amper andere mensen zien in de eerste weken samenwonen… We zijn heel benieuwd om te zien wat dat zal geven. Maar we beginnen bij het begin: de gelukkigen!

Hanne (31)

Hanne komt uit Lier en is lerares lager onderwijs. Ze beschrijft zichzelf als enthousiast, wat voor sommige mensen druk kan overkomen. Ze is een spraakwaterval met een uitgesproken mening. Hanne gelooft dat de juiste man haar milder kan maken en zal ontdekken dat ze eigenlijk heel zorgzaam en zacht is.

© Filip Van Roe voor VTM

Candice (31)

Candice komt uit Beveren-Waas en is lerares secundair onderwijs. Ze omschrijft zichzelf als een echte flapuit en een sportieve levensgenieter. Ze houdt van mannen die weten hoe ze een vrouw in de watten moeten leggen. Hoe meer zelfvertrouwen een man haar geeft, hoe sneller ze voor hem kan vallen.

© Filip Van Roe voor VTM

Nathalie (33)

Nathalie komt uit Ekeren en is accountmanager in een reclamebureau. Haar ouders en collega’s noemen haar een workaholic en dat kan ze zelf niet ontkennen. Haar man zal er dus mee moeten kunnen leven dat ze geen 9-to-5-job heeft en dat hij trouwt met een ambitieuze vrouw. Ze zegt dat ze niet snel verliefd wordt en dus niet rekent op een coup de foudre.

© Filip Van Roe voor VTM

Davy (33)

Davy komt uit Gent en is ambtenaar bij de Lokale Politie. Hij stottert, waardoor communiceren vaak moeilijk is. Maar eenmaal hij zich op zijn gemak voelt, is hij een meer dan vlotte spreker die allesbehalve onzeker overkomt. Momenteel is Davy’s moeder zijn knuffelcontact nr. 1, maar hij hoopt dat snel iemand haar plaats inneemt. Hij heeft al behoorlijk wat vriendinnetjes gehad maar om een of andere reden is het nooit gelukt om daar iets blijvend van te maken.

© Filip Van Roe voor VTM

Dennis (34)

Dennis komt uit Hemiksem en is commercieel afgevaardigde bij basketbalploeg Leuven Bears. Jaren geleden kreeg het ego van ex-basketbalspeler Dennis een fikse deuk na het afspringen van zijn relatie. Daardoor had hij het lang moeilijk om zich open te stellen voor iemand nieuw. Hij hoopt dat het hem nu wel lukt. De ambitieuze Dennis verklaart zelf dat hij ‘drijft op emoties’ en is dan ook niet beschaamd om toe te geven dat hij af en toe een traantje laat.

© Filip Van Roe voor VTM

Marijn (36)

Marijn komt uit Binkom en is projectmanager in de telecomsector. Samen met zijn hond en twee katten woont hij in een mooie vierkantshoeve in het Hageland. Sinds corona voelt het landgoed echter als een gouden kooi. Hij noemt zichzelf ‘geen man om alleen te zijn’. Hij wil een partner om samen dingen te beleven, liefst zo intens mogelijk.

© Filip Van Roe voor VTM

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ wordt uitgezonden op zondag 14 februari om 19u55 op VTM.

Lees ook: