Home Lifestyle Vanmiddag moet een laatste ‘Big Brother’-bewoner het huis verlaten

Vanmiddag moet een laatste ‘Big Brother’-bewoner het huis verlaten

Op de livestream kom je te weten wie nét de finale van donderdag mist.

Vandaag nog zal Michel, Jill, Liese of Nick het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. Dat kwamen de kandidaten zonet zelf te weten. De kijker kon dagenlang op zijn favoriet stemmen en beslissen welke drie bewoners donderdag de grote finale spelen.

De spanning is te snijden op de ‘Big Brother’-livestream. De kandidaten kregen te horen dat vanmiddag iemand het huis zal verlaten. Momenteel zitten Vlamingen Nick en Liese en Nederlanders Jill en Michel nog in het spel. Zij kregen donderdag na de liveshow te horen dat de finale met drie gespeeld zou worden, maar ze werden in het ongewisse gelaten over wanneer die laatste persoon zou moeten vertrekken. Daar is nu duidelijkheid over.

De bewoners speculeren volop over wat dit zou kunnen betekenen. Ze kunnen amper geloven dat iemand op dit moment écht naar huis gestuurd wordt. Dat zou een afscheid in mineur zijn, want er is geen liveshow vandaag. Wat het ook wordt, wij hopen dat we het kunnen volgen op de livestream.

© Play4

De stem van de kijker

Het lijkt erop dat de laatste exit zoals steeds volledig afhangt van de kijker. Sinds de vorige liveshow kan het publiek online stemmen op z’n favoriet. Wie de minste stemmen bij elkaar sprokkelt, moet vermoedelijk zijn of haar koffers pakken. Een kleine troost: de bewoner die vandaag vertrekt zal donderdag wel in de liveshow zitten, vermoedelijk samen met alle andere oud-bewoners.

Lees ook: