Home Lifestyle Big Brother biedt bewoners € 15.000 uit groepspot aan om onmiddellijk te...

Big Brother biedt bewoners € 15.000 uit groepspot aan om onmiddellijk te vertrekken

Het lijkt erop dat een bewoner het aanbod aannam.

Big Brother
© Play4

Vanmorgen werden de zeven overblijvende ‘Big Brother’-bewoners een voor een naar de dagboekkamer geroepen. Daar kregen ze allemaal hetzelfde voorstel: vertrek uit het huis en neem 15.000 euro van de groepspot mee. Op de livestream is te zien dat de Nederlandse Matt sinds het aanbod niet teruggekeerd is naar de groep.

Iets meer dan 50.000 euro hadden de bewoners van het ‘Big Brother’-huis tot nu toe bij elkaar gespeeld. De kans is groot dat daar op dit moment nog maar iets meer dan 35.000 euro van overblijft. Big Brother haalde 15.000 euro uit de pot voor een bewoner die onmiddellijk uit zijn huis zou vertrekken. Mogelijk ging Matt, de 20-jarige benjamin van het huis, in op zijn voorstel. Of dat echt zo is, is pas in de aflevering van dinsdag te zien.

 
 

Te zien op de livestream

Dankzij de livestream-kijkers weten we al deels wat er gebeurde. Vanmorgen werden de zeven bewoners tijdelijk uit elkaar gehouden terwijl Big Brother iedereen om de beurt bij hem riep om een voorstel te doen. De kandidaten mochten niet met elkaar communiceren wanneer ze uit de dagboekkamer kwamen, totdat iedereen aan de beurt geweest was. Zodra dat het geval was, kwam de groep weer samen en vertelden ze elkaar dat ze het voorstel afwezen. Maar er ontbrak iemand. Volgens livestream-kijkers ging Matt de gameroom in en kwam hij daar sindsdien niet meer uit. Het is niet duidelijk wat hij daar doet en of hij daar nu nog steeds is. Nam Matt de 15.000 euro wel aan? Is hij naar huis, zonder zijn spullen? De bewoners vragen het zich samen met ons af.

Het zou geen grote verrassing zijn als Matt het voorstel aannam. Hij kwam als laatste het huis binnen en maakt dan ook weinig kans om uiteindelijk te winnen. De kans was reëel dat hij deze week genomineerd en naar huis gestemd zou worden. Dan is 15.000 euro mooi meegenomen. Het is echter helemaal nog niet zeker dat Matt naar huis is met het geld. Misschien zit er nog een addertje onder het gras?

Lees ook: