Home Lifestyle Food Betterfood en Vitabis zoeken nieuwe baby’s die willen schitteren op hun koekjesverpakkingen

Betterfood en Vitabis zoeken nieuwe baby’s die willen schitteren op hun koekjesverpakkingen

De schattige kindjes mogen maximum 30 maanden oud zijn.

© LU & Jonathan Borba via unsplash

Als kindje at je er ongetwijfeld honderden van: Betterfood- of Vitabiskoekjes. Ideaal om te pletten in een heerlijk fruitpapje of als tussendoortje tijdens de speeltijd. LU zoekt nu nieuwe baby’s die op de verpakking van hun populaire koekjes willen staan.

Als we terugdenken aan Betterfood- of Vitabiskoekjes, dan worden we overvallen door een heerlijk nostalgisch gevoel. De koekjes waren de eerste maanden van ons leven ons vaste dieet. Elke mama en papa plette de vierkantjes met veel plezier in alle fruitpapjes. En als we iets ouder waren, zat er standaard een exemplaar of twee van die lekkernijen in onze boekentas om als vieruurtje te verorberen op de speelplaats.

Foto van de kleine spruit

Terwijl op de cornflakesdozen een geanimeerd diertje staat, prijkt er op de verpakkingen van de populaire LU-koekjes steevast een superschattige baby. Het merk gaat nu op zoek naar kindjes die het gezicht willen worden van de Betterfood- en Vitabiskoekjes en dat voor de komende vijf jaar. Kreeg jij zelf het afgelopen jaar een koddige baby of wil je je mete- of petekindje, buurmeisje of -jongen, of nichtje of neefje kandidaat stellen? De enige voorwaarde is dat het minimodel op de dag van de fotoshoot tussen de 0 en 12 maanden is voor Betterfood en tussen de 12 en 30 maanden is voor Vitabis.

Wat moet je nu doen om kans te maken? Een foto van de kleine spruit uploaden op hun website samen met zijn of haar geboortedatum en enkele van jouw gegevens invullen. Je krijgt dan een voorbeeld van hoe je gepersonaliseerd pak eruitziet en dat moet je vervolgens delen op je Facebookpagina. Je kan deelnemen tot en met 22 februari. De Brand Manager en Junior Brand Manager van LU kiezen de winnaars waarna de ouders telefonisch worden gecontacteerd om hun oogappel op 3 maart te laten vereeuwigen als de nieuwe Betterfood- of Vitabisbaby.

Honger gekregen, maar geen Betterfood of Vitabis in huis? Probeer dan eens deze recepten: