Home Lifestyle Film ‘Belle en het Beest’-parodie roept iedereen op om een mondmasker te dragen

‘Belle en het Beest’-parodie roept iedereen op om een mondmasker te dragen

'Be Our Guest' van Lumière kreeg met 'Wear a Mask' een nieuw coronaproof jasje.

wear a mask
© Noah Lindquist

Een Amerikaanse creatieveling maakte naar aanleiding van de coronacrisis zijn eigen versie van het bekende liedje ‘Be Our Guest’ uit de Disneyfilm ‘Belle en het Beest’. In ‘Wear a Mask’ maant Noah iedereen aan om een mondmasker te dragen en het resultaat is gewoon fantastisch.

Disneyfans kennen ‘Be Our Guest‘ uit de populaire film ‘Belle en het Beest‘ sowieso helemaal uit het hoofd. Lumière zingt het lied samen met de andere bewoners van het kasteel voor Belle zodat ze zich welkom voelt in het kille kasteel van het Beest.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wijze levensles

Nu vond de Amerikaanse Noah Lindquist er niks beter op een parodie te maken op dit liedje. Zijn versie ‘Wear a Mask‘ heeft alles te maken met het vreselijke coronavirus, want de boodschap om je mondmasker te dragen staat centraal. De acteur/zanger deelde de video een aantal dagen geleden op zijn Instagrampagina, waar het meer dan een half miljoen keer werd bekeken, en ondertussen ging het filmpje viraal.

Noah bedacht de gevatte tekst en zong alles in samen met een zangeres genaamd Ashley Young. Het refrein is alleszins enorm aanstekelijk: ‘Wear a mask, wear a mask… is this really much to ask?’ Er zit sowieso een wijze levensles verborgen in elke Disneyfilm, maar dankzij deze creatieveling is het deze keer klaar en duidelijk. ‘Niemand neemt je rechten weg’, ‘Beschouw het niet als een lastig karwei’ en ‘Ik heb nog nooit mensen zo dramatisch zien doen over een stom stukje stof’. Amen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: