Home Lifestyle ZIEN: er bestaat nu ook een Disneyversie van de beruchte Cardi B-hit...

ZIEN: er bestaat nu ook een Disneyversie van de beruchte Cardi B-hit ‘WAP’

Liefelijke taferelen krijgen plots een dubbelzinnige betekenis.

Disneyversie WAP
© YouTube @irie musik studios & @cardi b

Cardi B deed heel wat stof opwaaien met de vuilgebekte lyrics van haar hit ‘WAP’ – of voluit: ‘wet ass pussy‘ – en de bijhorende sexy videoclip. Het YouTube-kanaal Irie Musik Studios besloot een nieuwe – meer onschuldige? – video te maken bij de song en haalde daarvoor de mosterd bij Disney.

Mannelijke rappers zingen voortdurend over seks, maar als vrouwen seksuele uitspraken doen in hun liedjesteksten is dit plots ‘niet gehoord’. Cardi B lanceerde enkele weken geleden het nummer ‘WAP’, voluit: ‘wet ass pussy’, waarin ze rapt over hoe ze seksueel aan haar trekken komt. In de bijhorende sexy videoclip maakte ze suggestieve bewegingen samen met haar collega Megan Thee Stallion die ook op de plaat te horen is. Ze deed hiermee heel wat stof opwaaien en sommigen riepen zelfs op om de video te censureren. Cardi trekt zich dit natuurlijk helemaal niet aan, want ze werpt zichzelf graag op als feministe die dezelfde dingen wil doen als mannen en dat lukt haar aardig. Het YouTube-kanaal Irie Musik Studios speelde in op de heisa rond de song en besloot een meer onschuldige versie van de ‘WAP’-videoclip te maken. Het ging daarvoor de mosterd halen bij niemand minder dan Disney. Een vreemde keuze, aangezien we de prinsessen meestal in een dromerige context en niet echt als sekssymbolen zien, maar het resultaat is wel het zien waard!

Hilarisch meesterwerk

De video haalde beelden uit verschillende Disneyfilms waaronder ‘Bambi’, ‘Aladdin’, ‘Assepoester’ en ‘De Kleine Zeemeermin’. Het plaatste deze fragmenten op precies het juiste moment op de lyrics waardoor deze liefelijke taferelen plots een dubbelzinnige betekenis krijgen. Zo zien we Tinker Bell twerken, veel natte ‘poesjes’ zoals Simba en de ‘stijve neus’ van Pinocchio. Deze ‘Disney WAP’ werd ondertussen al meer dan een half miljoen keer bekeken. De meningen zijn verdeeld. Sommigen beweren dat hun kindertijd nu om zeep is, terwijl anderen het een hilarisch meesterwerk vinden. We laten jou vooral graag zelf een oordeel vellen, check het pareltje hieronder:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: