Home Lifestyle Beleef een oudejaarsavond om nooit meer te vergeten in de Efteling

Beleef een oudejaarsavond om nooit meer te vergeten in de Efteling

Attracties, bubbels, oliebollen, vuurwerk en natuurlijk heel wat sprookjesachtige romantiek.

Instagram @efteling

Weet je al wie je wilt kussen op 31 december, maar nog niet waar? De Efteling houdt opnieuw een sprookjesachtige oudejaarsavond. Ga het nieuwe jaar in op de zotste attracties en geniet van een betoverend vuurwerk met een glaasje bubbels.

Elk jaar is het weer hetzelfde liedje: waar ga je oudejaar vieren? Restaurants rekenen plots dubbel zoveel voor hetzelfde menuutje, het traditionele familiefeest is maar een saaie bedoening en je wilt niet voor het achtste jaar op rij nonkel Marc zonder hemd op de tafel zien dansen, je eigen living is veel te klein om al je vrienden uit te nodigen en je favoriete danscafé vraagt plots inkomgeld en zit stampvol.

Wil je het jaar 2019 op een fantastische manier inzetten? Ga dan naar de Efteling, want het pretpark organiseert opnieuw een betoverende oudejaarsavond. De attracties zijn tot 1 uur ‘s nachts open, er is entertainment, je krijgt een glaasje bubbels, een lekkere oliebol én een spetterend vuurwerk. Kortom, een avond om nooit meer te vergeten en dat in het gezelschap van Hollebolle Gijs en Langnek!

Sprookje

Je eigen sprookje beleven op de allerlaatste dag van het jaar samen met je prins of bff kost slechts 40 euro per persoon en tickets kan je hier kopen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.