Home celebs ZIEN: Pascal Braeckman zingt luidkeels Clouseauhit op achtbaan aan meer dan 100...

ZIEN: Pascal Braeckman zingt luidkeels Clouseauhit op achtbaan aan meer dan 100 km per uur

Slappe lach verzekerd!

Youtube

Vlaanderens populairste geluidsman Pascal Braeckman bezocht onlangs het pretpark Phantasialand. Hij deed er mee aan de hilarische TARON-uitdaging, waarbij je in de gelijknamige achtbaan een liedje moet zingen terwijl je aan zo’n 117 km per uur door de bochten scheurt.

Pascal Braeckman bevindt zich meestal achter de schermen. Hij werkt als geluidsman mee aan tal van populaire programma’s en werd vooral bekend bij het grote publiek door zijn samenwerking met Tom Waes voor het Eén-programma ‘Tomtesterom’.

Hij bezocht onlangs het Duitse pretpark Phantasialand in Brühl en ging er de TARON-uitdaging aan. Die houdt in dat je een liedje moet zingen terwijl je in de supersnelle achtbaan aan meer dan 100 km per uur door de bochten scheurt. Wetende dat de TARON de snelste multi-lanceer-achtbaan ter wereld is, is dit geen gemakkelijke opdracht.

Toonvast

Pascal, die jarenlang het geluid verzorgde voor de concerten van Clouseau, koos een van de liedjes van Koen en Kris Wauters, ‘Zwoele Zomermiddag’. De sympathieke geluidsman houdt zich eerlijk gezegd beter bij zijn vak, want zijn zang is niet altijd zo toonvast, al zullen de duizelingwekkende snelheden en tientallen korte bochtjes daar ook wel voor iets tussen zitten.

Wij vinden dat Pascal de uitdaging tot een prima einde bracht. Hij daagt nu zijn goede vrienden Tom Waes en Koen Wauters uit. ‘Wauters versus Waes’, zegt Pascal. ‘Dit is wel wat anders dan aan een bergje hangen, met een duikbootje spelen of aan bodybuilding doen. Doe dit maar eens, heel plezant!’

Tommeke en Koentje, we kijken al uit naar jullie filmpjes! Een kleine waarschuwing bij het bekijken van onderstaand filmpje: spontaan in de slappe lach schieten is onvermijdelijk.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.