https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Apple komt met een concurrent voor Netflix voor amper € 5 per...

Apple komt met een concurrent voor Netflix voor amper € 5 per maand

De nieuwe service werd gisteren voorgesteld tijdens de langverwachte keynote van Apple.

Apple TV+
© Victoria Heath via Unsplash

Veel nieuwigheden tijdens de langverwachte keynote van Apple. Niet alleen de nieuwe iPhone (en zijn pet portrait mode!) maar ook de komst van de Apple TV+ werden gisteren voorgesteld door CEO Tim Cook. En het was vooral de prijs van die laatste die onze aandacht trok.

Apple verraste gisteren iedereen bij zijn nieuwste keynote. Tim Cook en zijn team lieten zich niet doen door de komst van Disney+. Meer nog: terwijl de nieuwe streamingdienst van Disney voor een concurrende prijs (€ 6,99 per maand) kiest ten op zichte van Netflix (tussen € 7,99 en € 13,99 per maand), heeft Apple ervoor gekozen om een flink pak lager te gaan en zijn Apple TV+ de wereld in te sturen voor amper € 4,99 per maand. En da’s best shocking news! We zijn namelijk gewoon dat Apple zijn prijzen namelijk nogal graag de pan laat uitswingen onder het mom dat ‘ze echt veel beter zijn dan de anderen’.

Het nieuwe platform zal gelanceerd worden op 1 november, twee weken voor Disney+. Tim Cook beloofde elke maand een reeks nieuwe, leuke inhoud en lichtte tijdens zijn keynote al enkele tipjes van de sluier. Zo werden onder andere de beroemde serie ‘See‘ met Jason Momoa en ‘The Morning Show’ (check hier de trailer) met Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell al genoemd.

Lees ook: