Home Lifestyle Antwerpse foodmarket Mercado sluit tijdelijk zijn deuren

Antwerpse foodmarket Mercado sluit tijdelijk zijn deuren

En het krijgt binnenkort misschien een nieuwe locatie!

Gedurende anderhalf jaar konden we bij Mercado terecht voor de lekkerste gerechten. De foodmarket vond onderdak in het oude Antwerpse postgebouw op de Groenplaats, maar nu moeten de standhouders noodgedwongen – tijdelijk – hun koffers pakken.

Onder andere Madrid, Kopenhagen, Londen en Amsterdam pakten als eersten uit met een eigen foodmarket. Ons Belgenlandje kon natuurlijk niet achterblijven, en daarom gooide Mercado in oktober 2016 voor de eerste keer zijn deuren open op de Groenplaats in Antwerpen.

De pop-up werd neergepoot in het oude postgebouw en kon daar openblijven tot de geplande renovatiewerken. Die plannen krijgen nu meer vorm, dus zet de foodmarket eind april een tijdelijke punt achter het succesverhaal in het postgebouw.

Nieuwe locatie?

Geen nood, want Mercado komt voor het einde van het jaar gewoon terug. Waar? Dat verklapt de organisatie voorlopig nog niet. ‘Misschien komen we terug naar het postgebouw van zodra de werken uitgevoerd zijn, maar we bekijken momenteel verschillende opties’, vertelt Yves Schellekens van Mercado aan Het Nieuwsblad. ‘Zeker is dat Mercado sowieso terugkomt.’

Omdat alle koelkasten leeg moeten, organiseert de foodmarket een groot ‘closing weekend’ op 27, 28 en 29 april. Dat wordt dus smullen à volonté!

❤️❤️❤️

A post shared by Mercado (@mercado.antwerp) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: