Home Lifestyle Food Nieuwe hotspot Chez Claire onthult openingsdata én adressen van vestigingen in Antwerpen...

Nieuwe hotspot Chez Claire onthult openingsdata én adressen van vestigingen in Antwerpen en Gent

Bij Chez Claire, een nieuw concept van het WASBAR-duo Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, zullen luxueuze 'haute éclairs' centraal staan.

Eind december maakten Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, het ondernemende duo dat in 2013 nog het Eén-programma ‘Topstarter’ won met hun succesidee WASBAR, bekend dat ze dit voorjaar een nieuw concept lanceren waarin luxueuze ‘haute éclairs’ centraal staan. De roze hotspot kreeg de naam Chez Claire en zonet werd aangekondigd wanneer de vestigingen in Antwerpen én in Gent hun deuren zullen openen!

De eclair, het favoriete pateeke van menig grootmoeder, is terug en hipper dan ooit. Gentenaars Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, bekend van hun deelname aan ‘Topstarter’ en het duo achter de WASBARs in Antwerpen en Gent, openen dit voorjaar Chez Claire, een hotspot waar de ‘haute éclair’ centraal staat.

Bij de aankondiging van hun nieuwe project in december vorig jaar hield het ondernemersduo de exacte openingsdata en adressen van hun vestigingen in Antwerpen en Gent nog even geheim, maar nu mag iedereen het weten: vanaf 2 maart is de Antwerpse Schrijnwerkersstraat de place to be om de haute éclairs te proeven. De vestiging op de Gentse Kouter opent drie dagen later op 5 maart.

Van salted caramel crisp tot triple dark chocolate

Zoals je hier al kon lezen zullen de haute éclairs verkrijgbaar zijn in 13 verschillende smaken, waaronder pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate. Ook zal er een versie zijn voor de liefhebbers met voedselintoleranties en werkt de patisseriechef van Chez Claire intussen volop aan een gebakje waar ook veganisten van kunnen smullen.

Je zal ter plaatse van de haute éclairs kunnen genieten of je kan ze meenemen in cadeauverpakking. Om de smaakervaring nóg intenser te maken, bieden Dries en Yuri naast koffie ook hun eigen huismerk champagne Cuvée Claire aan.

Het interieur van Chez Claire werd uitgetekend door designstudio Pinkeye, dat ook al de horecazaken Frank & Brut, Hoeked, Savage, Manhattn’s alsook de WASBARs van een unieke inrichting voorzag.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.