Home Lifestyle ZIEN: Annelien Coorevits bijt samen met haar zus Stephanie de spits af...

ZIEN: Annelien Coorevits bijt samen met haar zus Stephanie de spits af in ‘Bake Off @ Home’

Ze moeten een gemberkoekenhuisje maken, maar dat verloopt niet zo vlotjes.

bake off @ home
© vier

Vanaf morgen 3 juni kan je kijken naar het nieuwe seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’. Dat wordt door de coronacrisis in een nieuw jasje gestoken: ‘Bake Off @ Home‘. Deze keer zullen bekende Vlamingen hun beste bakkunsten mogen bovenhalen vanuit hun eigen kot.

Net zoals in de bijzonder grappige kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’ mogen BV’s in het nieuwe seizoen dat morgen van start gaat opnieuw de handen uit de mouwen steken. De bekende tent wordt deze keer ingeruild voor de keuken van onder anderen Bart Kaëll, Marleen Merckx, Annelien Coorevits en Xavier Taveirne. Zij worden uitgedaagd door enkele van de opmerkelijkste kandidaten van de afgelopen jaren.

Gevloek en rollen met de ogen

Annelien Coorevits (33) en haar zus Stephanie (36) mogen morgen de spits afbijten. Dochterlief Elena (9) zal haar mama en tante bijstaan. Annelien vertelde eerder al in ‘Gert Late Night’ dat ze niet zo zenuwachtig is omdat ze een echte keukenprinses is. Dat zelfvertrouwen kreeg een deukje toen James Cooke haar vertelde dat ze een gemberkoekenhuisje moet maken, iets wat de presentatrice nog nooit eerder probeerde.

View this post on Instagram

NIEUW! Vanaf 3 juni dagen ex-Bake Off bakkers BV’s en jullie thuis uit met een leuke bakopdracht in het gloednieuwe programma BakeOff@Home @opvier Zo kan je een vereenvoudigde versie maken van mijn gemberkoekenspookhuis uit seizoen 2. Doe je bakschort aan en maak kans op een leuke prijs! Wat moet je doen? – Kies een van de recepten van de Bake Off bakkers – Stuur een video en/of foto in van het proces en resultaat via online formulier ?? receptlink in bio En niet vergeten… geniet van het bakken! Het is thuis bakken in je gezellige cocon zonder de stress van de baktent te moeten ervaren. Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties en vergeet zeker niet te delen met @fairytalebaking en @bakeoffvl Bak ze! #bakeoffvl #bakeoffathome #bakeoff #bakken #gemberkoek #gingerbread

A post shared by Julie Van den Driesschen (@fairytalebaking) on

Het is Julie Van den Driesschen, de winnares uit 2018, die de zusjes deze aartsmoeilijke opdracht gaf. Alleen het recept ontcijferen is geen makkie en gaat gepaard met het nodige gevloek en rollen met de ogen. Gelukkig mogen de dames een hulplijn inschakelen en bellen ze naar jurylid Herman Van Dender.

Benieuwd hoe dit zal aflopen? ‘Bake Off @ Home’ is vanaf morgen, 3 juni, elke woensdagavond om 21u35 te zien op VIER.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.