Home Lifestyle Film Anne Hathaway toont hoe ze eruitziet als opperheks in haar nieuwste film...

Anne Hathaway toont hoe ze eruitziet als opperheks in haar nieuwste film ‘The Witches’

We krijgen er de kriebels van!

anne hathaway the witches
© WARNER BROS.

Een van Roald Dahls beroemdste verhalen ‘De heksen’ werd opnieuw verfilmd. Anne Hathaway speelt deze keer de hoofdrol in ‘The Witches’ en ze toont nu op Instagram hoe ze eruitziet als enge opperheks.

We kregen eerder al de trailer te zien van ‘The Witches’, de film gebaseerd op een van onze favoriete kinderboeken allertijden van Roald Dahl. Een jongen ontdekt dat een groepje heksen het snode plan heeft om alle kinderen in muizen te veranderen. Samen met zijn grootmoeder en enkele vrienden probeert hij de gemene vrouwen tegen te houden.

‘Mooiste’ glimlach

Anne Hathaway neemt de hoofdrol van de opperheks voor haar rekening. We zagen haar al aan het werk in de trailer, maar op haar Instagrampagina deelde ze nu een filmpje waarin ze toont hoe ze er écht uitziet als enge heks. De heksen gaan als normale vrouwen door het leven, maar achter gesloten deuren durven ze hun echte gedaante te tonen. Zo hebben ze geen handen, maar klauwen. Ze hebben verder geen tenen, ze hebben grotere neusgaten, ze dragen pruiken, want ze zijn kaal én het griezeligste van allemaal: ‘ze hebben een langwerpige mond die tot hun oren reikt’, aldus Anne. De actrice schenkt ons daarna haar ‘mooiste glimlach’ als opperheks en we moeten toegeven dat niet enkel ons achtjarige zelf, maar ook ons volwassen zelf er de kriebels van krijgt! Oordeel zelf maar:

Vanaf 16 december kunnen we ons weer eventjes 8 jaar voelen, want dan speelt de film in alle Belgische bioscopen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.