Home Lifestyle 10 mogelijke reacties bij het ontvangen van (vreselijke) kerstcadeautjes

10 mogelijke reacties bij het ontvangen van (vreselijke) kerstcadeautjes

Ho ho ho(ly shit)!

© giphy

Een strijkijzer van je schoonouders of de ketting die al maanden op je wishlist staat. Kerstcadeautjes kunnen alle vormen aannemen, net zoals onze reacties bij het openen van die pakjes.

1. Dolgelukkig

Het komt supergoed van pas, het staat bij alles, het ziet er prachtig uit… Kortom: je kreeg het pakje van je dromen.

2. Diep teleurgesteld

Je gaf op voorhand duidelijke hints over wat je wel en vooral over wat je níét graag krijgt op Kerstmis. Als ze je dat laatste toch in de schoot werpen, is de teleurstelling dan ook bijzonder groot.

3. Verbaasd

In geen miljoenbiljoentriljoen jaar had je verwacht dat je dit pakje zou krijgen. Je zit dan ook met je mond vol tanden naar de inhoud van je cadeautje te staren.

4. Niet verrast

Je weet stiekem al wat er in je cadeautje zit (omdat je al eens voelde of omdat je gewoon een keigoede detective bent). Een sterk staaltje acteren bij het openen van dat pakje is dan ook een plus.

5. Verward

Soms snap je gewoon echt niet wat het cadeau is. Je opent het en je ziet iedereen vol spanning wachten op een reactie, maar je begrijpt niet eens wat je in je handen hebt. Is het een koffiemok, is het een misthoorn of is het iets om je benen mee te ontharen?!

6. Boos

Als ze de bal echt vólledig misslaan – denk aan een stofzuiger als je kuisen haat of een bon voor een vleesrestaurant terwijl je al vijf jaar overtuigd vegetariër bent – is het moeilijk om je woede in te houden.

7. Ontroerd

Een traantje wegpinken of een krop in de keel krijgen is oké als je een zelfgemaakt cadeautje opent, zoals een fotoalbum. Lang leve cadeautjes die aantonen dat de schenker echt aan je gedacht heeft.

8. Slappe lach

Deze reactie komt meestal voor bij het ontvangen van cadeautjes die verwijzen naar een inside joke. Het zijn zaken die je enkel met bijvoorbeeld je bff, broer of nicht deelt en waardoor jullie steevast over de grond rollen van het lachen, maar die niemand anders begrijpt.

9. Schuldig

Je kreeg net een fantastisch pakje en beseft dat jouw cadeau in vergelijking met dit pareltje echt helemaal nergens op slaat. Oeps!

10. Verdrietig

Vol spanning scheur je het inpakpapier aan flarden, om even later tot de spijtige vaststelling te komen dat je de inhoud van het pakje al in je kast hebt liggen.

Nog wat inspiratie zodat je vooral reacties zoals nummer 1 ziet aan de feesttafel:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.