Home Lifestyle Food MMM: Albert Heijn verkoopt nu ook chocoladehummus

MMM: Albert Heijn verkoopt nu ook chocoladehummus

The best of both worlds!

Shutterstock

Hummus, yum! Chocolade, yum! Maar wat als je die twee zaken nu combineert? Je kan het proberen, want er ligt vanaf nu chocoladehummus in de winkelrekken van Albert Heijn.

We waren al zot van verschillende soorten hummus op onze crackers: de pikante versie, die met curry, zongedroogde tomaatjes, rode bieten, pastinaak, noem maar op. Ook tegen een chocoladestukje – of zeg maar reep – zeggen we geen neen, of het nu wit, bruin, zwart, met nootjes of pralinévulling is. Bij Albert Heijn verkopen ze deze twee lekkernijen nu gecombineerd in één klein potje: chocoladehummus.

Kikkererwten en chocolade samen, ja, we maken geen grapje! Hun zoete hummuschoco is de ideale dip om te serveren bij het aperitief of je kan het ook gewoon als gezonde vervanger van Nutella op je boterham smeren. 15 gram nutella bevat 80 kcal, terwijl de chocohummus slechts 20 kcal telt voor 10 gram. Lekker én caloriearm: score!

Eigen recept

Zin in chocolade zonder je bikinibody op het spel te zetten? Chocoladehummus to the rescue. En er is nog meer goed nieuws: een potje van 250 gram kost slechts 2,5 euro. Heb je geen Albert Heijn in de buurt, probeer dan zelf je eigen chocohummus te maken met dit recept. Succes en vooral: laat het jullie smaken!

Lees ook: