Home Lifestyle AHA: in dit peperdure penthouse maken influencers dus die perfecte Instagramplaatjes

AHA: in dit peperdure penthouse maken influencers dus die perfecte Instagramplaatjes

Het prachtige pand werd speciaal ontworpen voor sociale media en is een ware hit!

Unsplash - Instagram @cheraleelyle

Instagram. De plek waar we maar wat graag hartjes uitdelen aan de meest perfecte plaatjes. Voor het juiste beeld gaan we soms ver. Wij doen bijvoorbeeld regelmatig beroep op onze boyfriends. En influencers? Zij vragen succesvolle fotografen en huren tegenwoordig zelfs een heus penthouse…

Een fluwelen roze sofa, een prachtig dakterras en een badkuip die zo groot is dat we er letterlijk in zouden kunnen verzuipen: dit penthouse in New York is hoogstwaarschijnlijk de droom van élke vrouw. Influencers gebruiken het decor dan ook maar wat graag voor hun perfecte kiekjes en je kan het al raden: die leveren heel wat likes op.

View this post on Instagram

Easy like Sunday morning 💫

A post shared by Cheralee Lyle (@cheraleelyle) on

In het hartje van New York

Het penthouse is gelegen in een van de hipste wijken in Manhatten, namelijk SoHo. Het beschikt over dé perfecte lichtinval, hoge plafonds, een karaktervolle houten vloer én de meest trendy inrichting die je maar kan wensen. Het huis was een idee van Village Marketing, een agentschap dat adverteerders aan influencers linkt.

Zij merkten dat heel wat influencers moeite hadden met het vinden van de juiste locatie voor hun dromerige plaatjes. Nu kunnen ze dit heuse stulpje van 200 vierkante meter huren. De prijs die je daarvoor betaalt? Zo’n € 13.000 per maand! Wij hopen in ieder geval dat dat prijskaartje ook inclusief poetshulp en chef-kok is!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.