Home Lifestyle AHA: deze drie artiesten zullen alvast hun opwachting maken in nieuw seizoen...

AHA: deze drie artiesten zullen alvast hun opwachting maken in nieuw seizoen ‘Liefde voor Muziek’

Dat begint al goed!

VTM

Goed nieuws! VTM werkt volop aan een nieuw seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Het vijfde seizoen al ondertussen en dat het weer een topeditie zal worden, staat nu al vast. Drie artiesten bevestigen namelijk alvast hun deelname en wij kunnen nu al niet wachten om die eerste nummers te horen.

Het laatste seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ was meer dan geslaagd. Wekelijks keken er meer dan een miljoen kijkers naar het muzikale talent van onder meer Niels Destadsbader, Jasper Steverlinck en Sylvie De Bie. Hun verrassende covers zorgden meermaals voor kippenvelmomentjes en af en toe kwam er ook een zakdoek aan te pas. Wij zaten dan ook sinds de laatste aflevering al uit te kijken naar een nieuw seizoen en dat moment is nu eindelijk daar.

Straffe stemmen

Hoewel we nog even geduld zullen moeten hebben voor we die eerste covers te horen zullen krijgen, loste VTM alvast drie straffe stemmen. Niemand minder dan Laura Tesoro, Bart Kaëll en Stef Kamil Carlens zullen alvast hun koffers mogen pakken voor deze muzikale reis. Bart Kaëll is voorlopig de meest ervaren artiest in het rijtje en wist met hits als ‘De Marie-Louise’ geschiedenis te schrijven in de muzikale wereld. Laura is dan weer het jongste talent van het muzikale gezelschap, maar met haar ervaring bij ‘The Voice’ en het Eurovisiesongfestival is ze niet aan haar proefstuk toe.

Ook Stef Kamil Carlens legt zijn werk ter inspiratie voor aan zijn collega’s. Hij staat vooral bekend voor zijn nummers bij Zita Swoon en was ook een van de bezielers van dEUS. De bestemming van deze muzikale reis alsook de andere kandidaten zijn echter nog niet bekend. Het nieuwe seizoen zou wel al volgende lente op ons televisiescherm te zien moeten zijn. Spannend!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.