Home celebs Niels Destadsbader stuurt veelbelovende eerste single uit ‘Liefde voor Muziek’ de wereld...

Niels Destadsbader stuurt veelbelovende eerste single uit ‘Liefde voor Muziek’ de wereld in

De zanger coverde 'Believe' van K's Choice en wij ruiken een hit.

Liefde voor Muziek
© VTM

De voorbije drie seizoenen van ‘Liefde voor Muziek’ brachten heel wat hits voort en dat lijkt voor het komende niet anders te zullen zijn. Als je ‘t ons vraagt gaat ‘Verover mij’ van Niels Destadsbader, een lied uit het programma dat de zanger zonet uitbracht, recht naar de top van de Vlaamse hitlijsten.

Verover mij

Niels Destadsbader spendeerde voor het populaire VTM-programma een tijdje in het buitenland samen met Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Sharon den Adel van Within Temptation, Silvy De Bie van Sylver, Cocojr. en Gert en Sarah Bettens van K’s Choice. Het is bij die laatste dat Destadsbader de mosterd haalde voor zijn nieuwe single. ‘Verover mij’ is een Nederlandstalige cover van ‘Believe’, de twintig jaar oude hit van de Vlaamse rockband. De populaire zanger stelde het lied met trots op Instagram voor aan z’n fans .

Op VTM.be vind je de volledige video van het optreden, waarop je een duidelijk tevreden Sarah en Gert Bettens te zien zijn. De single is vanaf donderdag 15 maart online te downloaden. Het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ is binnenkort bij VTM te zien.

Meer muziek: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.