https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle RENDEZVOUS: Craig David komt dit jaar naar de wei van Werchter

RENDEZVOUS: Craig David komt dit jaar naar de wei van Werchter

Het festival heeft vanochtend de laatste namen bekendgemaakt.

Craig David
Instagram: craigdavid

Nu de temperaturen lichtjes stijgen, kunnen we de festivalzomer al bijna ruiken. Eentje die er trouwens veelbelovend uitziet, want bij Rock Werchter hebben ze net de laatste namen aan hun affiche toegevoegd.

Organisator Herman Schueremans en zijn team hebben vanochtend de laatste namen bekendgemaakt die zullen optreden op Rock Werchter. Met de toevoeging van deze 25 artiesten is de editie van 2018 compleet en wij hebben alvast een lichte voorkeur. Zo zal Craig David namelijk op donderdag 5 juli optreden op de festivalweide. Vorig jaar stond de zanger al op de Lokerse Feesten en dat was alvast een performance die we niet snel meer zullen vergeten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het festival heeft met zijn 94 namen een diverse en een vooral zeer uitgebreide affiche. Andere artiesten die vandaag werden aangekondigd zijn onder andere Novastar, Noel Gallagher’s High Flying Birds en Emma Bale.

Meer info en tickets op www.ticketmaster.be.

Lees ook: