Home celebs OH YEAH: na Ed Sheeran komt nu ook Bruno Mars naar Werchter

OH YEAH: na Ed Sheeran komt nu ook Bruno Mars naar Werchter

In maart speelde Bruno Mars twee keer voor een uitverkocht Sportpaleis dus wees er als de kippen bij!

De tickets voor Ed Sheeran, die op 1 juli 2018 de weide van Werchter onveilig zal maken, waren in een uur tijd de deur uit. Maar niet getreurd: op zaterdag 16 juni zal Bruno Mars het beste van zichzelf geven op Werchter Boutique. Een mooiere troostprijs hadden wij ons niet kunnen indenken!

Confession: wij hebben meerdere traantjes moeten wegpinken toen we hoorden dat alle 60.000 (!) de tickets voor het concert van Ed Sheeran op 1 juli 2018 in Werchter hopeloos uitverkocht waren.

Maar Werchter-organisator Herman Schueremans zou Herman Schueremans niet zijn mocht hij geen geweldige troostprijs voor ons fiksen. En die troostprijs luistert naar de naam… Peter Gene Hernandez, aka Bruno Mars!

De 32-jarige Amerikaan met Puerto Ricaanse en Filipijnse roots zal op zaterdag 16 juni afzakken naar de weide van Werchter als headliner op Werchter Boutique en wij weten nú al dat zijn optreden magic wordt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In maart speelde Mars al twee keer voor een uitverkocht Sportpaleis, dus wij raden aan om er vliegensvlug bij te zijn. De ticketverkoop voor Werchter Boutique start op vrijdag 3 november om 9 uur. Een ticket kost 89 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Tickets zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

Geen fan van Bruno Mars? No worries! Meer namen voor Werchter Boutique 2018 zouden héél snel volgen.

Nog meer leesvoer om mee in festivalstemming te geraken: