Home FASHION & BEAUTY Beauty VIDEO: dit is de ideale make-uplook voor Summerfestival

VIDEO: dit is de ideale make-uplook voor Summerfestival

Ideaal voor als je veel selfies wil nemen

Summerfestival
Flair

Het festivalseizoen is volop aan de gang en daar hoort – naast de perfecte outfit – ook een aangepaste make-uplook bij. Daarom ging wij langs bij Ines Borgonjon, Senior Make-Up Artist bij M.A.C Cosmetics, want zij heeft voor ons de perfecte look voor Summerfestival gecreëerd.

Samen met Ines van M.A.C Cosmetics hebben wij vier leuke make-uplooks opgenomen, zodat jouw make-up helemaal on point is op de festivalweide. In september gaan we samen naar Laundry Day, in augustus kan je ons op WECANDANCE terugvinden, volgende maand staat Tomorrowland op de planning en overmorgen zie je ons terug op Summerfestival. Ben jij nog op zoek naar een leuke look voor dit weekend? Check dan snel onderstaande tutorial.

Alle producten uit dit filmpje zijn te koop bij M.A.C Cosmetics (online of in de winkels).

Wil jij zelf een keertje in de make-upstoel van Ines of van een van haar collega’s kruipen? Dan heb je geluk, want de artists van M.A.C Cosmetics zijn op al deze festivals aanwezig om iedereen die wil van een leuke liplook te voorzien. Wij zetten de verschillende opties – you’re welcome – alvast even op een rijtje.

1 / 5
Tina
Annelies
Jenny
Shana
Patricia
Tina
Tina

Annelies
Annelies

Jenny
Jenny

Shana
Shana

Patricia
Patricia

Nog meer lezen over M.A.C Cosmetics:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.