Home Lifestyle AHA: daarom logeren de meisjes van K3 op de camping van Karen...

AHA: daarom logeren de meisjes van K3 op de camping van Karen en James

Wenkbrauwen gingen omhoog bij het publiek...

Wie vorige week tot de allerlaatste seconde naar ‘Camping Karen & James‘ keek, kwam al te weten dat de meisjes van K3 de volgende kamperende gasten zullen zijn. Maar verschillende kijkers snapten de keuze van de bezoekers niet. Na enkele gefronste gezichten legt zender VIER uit waarom Klaasje, Hanne en Marthe over de vloer – of beter gezegd: het gras – komen.

Elke week nodigen Karen en James bijzondere mensen uit op hun camping. Zo kwamen er al jongeren met progeria, slechtzienden en mensen met het syndroom van Down langs. Maar de gasten van volgende week zorgen toch voor enkele verwarde gezichten.

K3 in het rijtje van bijzondere mensen?

Niemand minder dan Hanne, Klaasje en Marthe verrassen maandagavond hun Studio 100-collega’s Karen en James op de camping. Verschillende kijkers snappen niet hoe de meisjes in het concept van het programma passen, en daarom legt VIER uit waarom ze voor K3 kozen. ‘De volgende aflevering is een beetje anders dan normaal. Vorig jaar kregen Karen en James tijdens hun programma “Nieuwe Buren” ook bezoek van hun vrienden en familieleden. Daarom kozen we dit jaar voor mensen uit hun directe omgeving die ook bij de kijkers een belletje doen rinkelen’, klinkt het bij de zender.

Na deze aflevering legt het duo mensen met het syndroom van Gilles de la Tourette in de watten, en tijdens de voorlaatste aflevering verwennen Karen en James een groep slechthorenden.

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.