Home celebs 7 redenen waarom jij een ticketje voor de Backstreet Boys in het...

7 redenen waarom jij een ticketje voor de Backstreet Boys in het Sportpaleis móét bemachtigen

Niemand die je vreemd bekijkt omdat je de longen uit je lijf staat de brullen. Je buurvrouw staat vast nog véél harder te gillen en mee te kelen dan jij. Alle remmen los!

© PhotoNews

Meer dan zes jaar geleden was ik getuige van het prachtigste concert dat velen ooit heb mogen bijwonen. Op 2 mei 2012 zongen en swingden de Backstreet Boys respectievelijk de longen en de heupen uit hun lijf in het Antwerpse Sportpaleis. En Backstreet’s back, dames!! In mei 2019 zullen dé Boys der boys weer heel wat Belgische vrouwenharten doen ontploffen van extase met hun nieuwste ‘DNA World Tour’. En daar móét jij gewoon bij zijn. En wel hierom.

1. De Backstreet Boys zorgen ongetwijfeld voor een theatrale, bijzonder memorabele entree

Gillende vrouwen, springende zotten… Zes jaar geleden had ik mijn stem al volledig kapot gebruld toen de silhouetten van de Backstreet Boys theatraal van achter een mysterieus doek tevoorschijn kwamen. De rook maakte het geheel nog een stuk indrukwekkender. Het leek u-ren te duren voor we onze mannen eindelijk in levenden lijve konden aanschouwen. Om ze na die helse wachttijd dan ‘Backstreet’s Back alright!’ te horen roepen… Kippenvel op de gekste plekken.

2. Ze bezorgen je nostalgisch kippenvel

Het gevoel wanneer de eerste tonen van ‘I Want It That Way’ door de Sportpaleisboxen weerklinken en jij gewoon van begin tot eind alles foutloos kan meezingen, onbeschrijfelijk. Als je de Backstreet Boys nog nooit live hebt zien optreden, zal je dan pas beseffen wat je al die jaren gemist hebt.

3. Je kan een avondje ongestoord bakvissen

Tijdens een concert van de Backstreet Boys kan je onbeschaamd de bakvis uithangen. Niemand die je vreemd bekijkt omdat je de longen uit je lijf staat de brullen. Je buurvrouw staat vast nog véél harder te gillen en mee te kelen dan jij. Alle remmen los!

4. Je kan genieten van hun prachtige outfits…

Witte kostuums, hoedjes, sexy leren broeken met kettingen… De Backstreet Boys hebben hun kledingstijl de laatste jaren ietwat aangepast, maar blijven tijdens hun concerten trouw aan de uitdossing van weleer. Nick, Brian, Howie, AJ en Kevin weten hoe ze de vrouwenoogjes moeten bekoren. Eat that, boybands van nu – we zouden een succesvolle hedendaagse boyband willen noemen, maar er is er geen een die nog maar tot aan de enkels van de Backstreet Boys komt.

5. … en de sexy dansjes

‘Seksbewegingen maken’ wanneer ze ‘am I sexual’ zingen, synchrone danspasjes, beeldige uitbeeldingen… De Boys blijven zélfs nu ze bijna allemaal op tram vier zitten hun prachtig gevoel voor ritme behouden.

6. Je maakt kans op een romantische serenade van jouw favoriete BSB

Ja, die eeuwige puberdroom om Nick Carter ooit met ‘n rode roos voor je op z’n knieën te zien gaan, kan écht nog werkelijkheid worden. In 2012 mochten vier gelukkigen tijdens ‘I’ll Never Break Your Heart’ de Boys op het podium vervoegen. God, jaloezie smaakte nog nooit zo bitter. Aanschouw de HD-beelden hieronder.

7. Gun je tien jaar jongere jij de vervulling van haar wildste droom

Ook al ben je nu niet meer stapelverliefd op Nick, Brian, Howie, AJ of Kevin, of wil je het niet meer openlijk toegeven, je jongere jij was dat wel. Dus gun die kleine bakvis verdorie haar pleziertje. Ze heeft er lang genoeg op moeten wachten. Toch?

Overtuigd? Uiteraard! Zet je op vrijdag 16 november voor je laptop want je kan op die dag vanaf 10u een ticket scoren voor hét concert van het jaar of beter gezegd – who are we kidding? – je leven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.