Home Lifestyle 6 kleine attenties om aan je lief te geven voor Sinterklaas

6 kleine attenties om aan je lief te geven voor Sinterklaas

Want stiekem krijgt ook je lief nog graag een cadeautje!

© Unsplash

Je hoeft echt geen kinderen te hebben om voor Sinterklaas te spelen op 6 december. Stiekem geloven ook wij nog allemaal in de heilige man. Zeker als het op de cadeautjes aankomt. Wedden dat jouw lief daar ook zo over zal denken? Wij bedachten 6 originele cadeautjes die je in de schoen van je lief kan stoppen voor hij of zij ontwaakt.

1 / 6
Een liefdesbrief
De sleutels van je appartement
Een spelletje
Ontbijt op bed
Een adventskalender
Een ‘goed voor’-bon
Een liefdesbrief
Een liefdesbrief

In plaats van dit jaar naar de grote lieve Sint te schrijven, pen je je wensen voor jullie relatie neer en leg je de brief op het hoofdkussen van je grote liefde. Denk aan dingen die je nog graag zou willen doen met je lief. Of gebaren waarvoor je hem of haar ontzettend dankbaar bent.

De sleutels van je appartement
De sleutels van je appartement

Wonen jullie elk nog in je eigen stekje? Laat dan een dubbeltje maken van je huissleutel en verstop die in zijn of haar schoenen. Het is niet alleen een mooi gebaar, maar het zorgt er ook voor dat je niet onder dat warme fleecedekentje uit moet als je lief aan de deur aanbelt.

Een spelletje
Een spelletje

Is je lief soms nog steeds een klein kind? Verras hem dan met dat videospelletje dat al weken op zijn wishlist prijkt. Pak je het graag wat spannender aan? Wat dacht je van een ondeugend spel voor in de slaapkamer!

Ontbijt op bed
Ontbijt op bed

Klinkt er iets hemelser dan een verse croissant, een cappuccino en wat vers fruit? Wij denken van niet, en al zeker als dat ontbijt nog eens aan bed wordt opgediend. Wedden dat jouw lief daar net zo over denkt? Gooi er nog een paar heerlijke mandarijntjes en speculaas bij om helemaal in de sfeer van Sinterklaas te komen.

Een adventskalender
Een adventskalender

Zo kan je samen de dagen tot Kerstmis aftellen. Heb jij een creatief brein? Maak dan je eigen adventskalender waarin je leuke chocolaatjes verstopt of staaltjes van heerlijke parfums. Het hoeft niet altijd even duur te zijn, toch?

Een ‘goed voor’-bon
Een ‘goed voor’-bon

Cadeaubons kunnen soms een tikkeltje onpersoonlijk zijn. Maak daarom je eigen versie: een bon voor een diner bij kaarslicht, een ontspannende massage, een striptease, een Netflixmarathon etc.

Beelden: Getty

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.