Home Lifestyle 5 standjes waar hij wellicht helemaal wild van wordt

5 standjes waar hij wellicht helemaal wild van wordt

Inspiratie voor vanavond?

We hebben allemaal onze favoriete standjes in bed, maar waar houden mannen van? Deze vijf standjes vinden (de meeste) mannen helemaal geweldig. Bezorg hem (en jezelf) een onvergetelijke nacht!

1.  Jij on top

Als jij bovenop hem zit, heeft hij zijn handen vrij om je overal te strelen. Bovendien heeft hij ook een goed zicht op je borsten. Extra pluspunt voor jou: jij hebt alle controle, waardoor je makkelijker een orgasme kan bereiken! Tip: als jij omgekeerd op hem gaat zitten, heb je een leuke variant op dit standje!

2. Op z’n hondjes

Dit standje geeft hém alle controle. Hij bepaalt het ritme en kan je dieper penetreren. Je billen in volle glorie zien, is natuurlijk ook mooi meegenomen.

3. Zittende missionarishouding

Ietsje minder alledaags dan de gewone missionarishouding. Jij ligt op je rug met je benen opgetrokken. Hij zit op zijn knieën en houdt je bovenbenen eventueel vast. Zo kan hij zelf bepalen hoe diep en hoe snel of langzaam hij gaat. Hij heeft zo ook een goed zich op de ‘actie’ zelf, erg opwindend. Pluspunt: jij kan bij dit standje ook makkelijk aan je clitoris voor een maximale climax!

4. Rechtstaand

Dit standje is perfect voor een snel en heet vluggertje. Jij kan tegen de muur staan of tegen het bed of de keukentafel leunen zodat hij je langs achter kan penetreren. Wat je ook kiest, rechtstaand vrijen vindt hij érg opwindend.

5. Lepeltje lepeltje

Net als de gewone missionarishouding is dit een heel intiem standje. Hij kan je volledige lichaam strelen én je ook clitoraal stimuleren (je kan hem daarbij een handje helpen). Draai je gezicht om en kus hem passioneel, heel opwindend!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.