Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hot & sweaty!

Dit zijn 4 van de beste standjes voor een vluggertje

Je hebt echt wel zin om vanavond met je lief onder de lakens te duiken, maar je favoriete programma is op tv, je ogen vallen bijna toe en het wordt zo wel héél erg laat... Gelukkig bestaat er zoiets als een vluggertje, en het ene standje doet daarvoor al beter dienst dan het andere.

 

1. Doggy Style

Doggy style

 

Voordeel: onderzoekers aan de Universiteit van Kentucky onderzochten 14.000 mannen en vrouwen en bevonden dat doggy style een van de meest intense manieren is om klaar te komen. ‘Voor mannen is er veel wrijving en diepe penetratie,’ vertelt sexpert Ian Kerner. ‘Bij vrouwen is er directe stimulatie van de g-spot.’

Zo werkt het: jij gaat op handen en knieën zitten. Hij knielt achter jou met zijn bovenlichaam recht omhoog of een klein beetje over je heen gebogen.

 

2. Stand and Deliver

Stand And Deliver

 

Voordeel: zelfs een beetje te lui om je broek helemaal uit te doen? Geen probleem. Door je een beetje te bukken, verstrak je als het ware je vagina en hij heeft gemakkelijk toegang tot je clitoris voor dubbele pret!

Zo werkt het: jullie staan beiden recht. Jij bukt je een beetje, hij penetreert je langs achteren.

 

3. Cowgirl

Cowgirl

 

Voordeel: het draait uiteraard niet altijd om een orgamse (dat kan blijkbaar zelfs gevaarlijk zijn), maar volgens Kerner is girl-on-top ongetwijfeld de meest efficiënte manier voor een vrouw om een orgasme te krijgen. En aangezien jij er waanzinnig knap uitziet vanuit zijn positie, zal het ook niet lang duren vooraleer hij zijn hoogtepunt bereikt.

Zo werkt het: ga bovenop hem zitten, duw je af op zijn borst en glijdt op en neer op zijn dijen.

 

4. Scoop Me Up

Scoop Me Up

 

Voordeel: na een lange dag is foetushouding soms het enige wat je nog kan geven. Dit is letterlijk as lazy as it gets. Ideaal dus vlak voor het slapengaan of als first thing in de ochtend. En super hot dankzij het maximum aan lichaamscontact.

Zo werkt het: jullie liggen allebeid op jullie zij, in dezelfde richting. Jij trekt je knieën een beetje op terwijl hij je zachtjes aan je bekken optrekt en je langs achter penetreert.

 

Bron: Women’s Health

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '