Home Lifestyle Dit zijn de eerste 3 BV’s die in de jury van ‘De...

Dit zijn de eerste 3 BV’s die in de jury van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zullen zetelen

'Ik ben echt wel een beetje zenuwachtig.'

De slimste mens ter wereld
© VIER

De eerste details van het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zijn bekend. In ‘Gert Late Night’ werden namelijk al drie namen van juryleden verklapt.

Ieder jaar kijken we niet alleen opnieuw uit naar de kandidaten die zullen strijden voor de titel van ‘De Slimste Mens ter Wereld‘, maar ook naar de juryleden die hen en presentator Erik Van Looy het vuur aan de schenen zullen leggen. Een goede aflevering wordt vaak gemaakt of gekraakt door de grappige tussenkomsten van het jurypanel. In de talkshow ‘Gert Late Night‘ op VIER kregen we nu al drie namen te horen die zeker van de partij zullen zijn.

‘Mannelijke cast verouderd’

Kat Kerkhofs was te gast op de boot en daar vertelde ze dat ze haar gevraagd hadden voor het volgende seizoen als jurylid. ‘Ik denk dat de mannelijke cast wat verouderd is en dat ze graag wat jonger volk willen’, aldus Kat. Gert Verhulst mag dan meer dan twintig jaar schelen met Kat, toch werd ook hij opnieuw gevraagd. En James Cooke is natuurlijk ook weer van de partij.

Kat weet nog niet naast wie ze zal zitten aan het bekende jurytafeltje. ‘Erik had me gezegd dat ik zelf een beetje mocht kiezen’, aldus Kat. ‘Ik heb nog niemand gekozen, maar als jullie naast mij willen zitten, kan je je daarvoor aanmelden. Mag ik een van jullie vriendjes zijn, want ik ben echt wel een beetje zenuwachtig. Ik zou nog wel naast Gert willen zitten, want ik denk dat wij compatibel zijn. James en ik zijn te veel hetzelfde.’

Lees ook: