Home FASHION & BEAUTY YAY: streetwearlabel Weekday maakte zonet de openingsdatum van hun eerste Belgische winkel...

YAY: streetwearlabel Weekday maakte zonet de openingsdatum van hun eerste Belgische winkel bekend

FINALLY!

Ladies and gentlemen, the moment we've all been waiting for has finally arrived: streetwearlabel Weekday heeft bekendgemaakt wanneer het zijn eerste winkel in België opent en wij kunnen ons geluk niet op! 
Dat de eerste winkel van Weekday – een merk van de H&M-groep – in de Antwerpse Kammenstraat zou openen, wisten we al langer. Maar wannéér, daar hadden we het raden naar. Tot nu. 
 

Weekday

Het Zweedse modelabel maakte namelijk net bekend dat het zijn intrek neemt in het oude pand van Fish & Chips op vrijdag 18 november

Weekday zal een grote aanwinst zijn voor Antwerpen, dat bekend staat om haar innovatieve kijk op mode.

'Antwerpen is een zinderende en inspirerende stad met een rijke geschiedenis en culturele contrasten', aldus David Thorewik, Managing Director bij Weekday. 'Wij zijn ervan overtuigd dat Weekday een grote aanwinst zal zijn voor de stad, die bekend staat om zijn innovatieve kijk op mode, en we merken in onze online shop nu al dat de Belgen onze collecties echt waarderen.'

Weekday

Zeefdruk-corner en dj-booth

Het pand in de Kammenstraat is zo’n 580 m² groot en zal naast minimalistische mode met een Scandinavisch tintje ook een in store zeefdruk-corner huisen waar wekelijks Zeitgeist-T-shirts bedrukt zullen worden én een dj-booth.

Op de dag van de opening krijgen de eerste honderd klanten een gratis jeans van Weekday. 

De dag voor de opening zal er een creatieve reclamecampagne gelanceerd worden in de stad Antwerpen waarin volgens het persbericht ‘gecommuniceerd zal worden over de esthetiek van Weekday’, maar ook over krasbiljetten en geschenken in beperkte oplage waaronder T-shirts, sweatshirts en leren jassen. Op de dag van de opening krijgen de eerste honderd klanten gratis een jeans van Weekday. Wij gaan alvast aanschuiven!
 

Weekday
 

Weekday, Kammenstraat 36-38, ma-za: 10u – 18u, elke eerste zondag van de maand: 12u – 18u
 
Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.