Home FASHION & BEAUTY Fashion WOW: Christian Louboutin brengt ‘Star Wars’-collectie uit

WOW: Christian Louboutin brengt ‘Star Wars’-collectie uit

May the Shoe Force be with you!

Star Wars

De nieuwste Star Wars-film ‘The Last Jedi’ komt op 15 december in de zalen. Modeontwerper Christian Louboutin lanceert naar aanleiding daarvan een nieuwe collectie die volledig in het teken staat van de populaire sciencefiction-blockbusters.

De kans dat we Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda of andere personages uit de ‘Star Wars’-films zien rondlopen in deze schoenen is behoorlijk klein, om niet te zeggen onbestaand. Maar echte diehard fans die wél een oog hebben voor fashion zullen helemaal weg zijn van deze spacy schoenen.

Heldinnen

De collectie bestaat uit slechts vier paar schoenen, die elk geïnspireerd zijn op een ander personage uit de film. Die vier heldinnen zijn Rey, Captain Phasma, Rose Tico en Vice Admiral Amilyn Holdo. Die rollen worden gespeeld door Daisy Ridley, Laura Dern, Gwendoline Christie en Kelly Marie Tran. Zowel de actrices als de ontwerper hebben hun handtekening op de schoenen gezet.

Goede doel

De Louboutins worden niet verkocht, maar geveild en 80 procent van de opbrengst gaat naar het goede doel. Louboutin wil met zijn creaties de Starlight Children’s Foundation steunen. Die organisatie zet zich in om kinderen in het ziekenhuis en hun familie afleiding en plezier te bezorgen in moeilijke tijden. Je hebt nog tot 20 december om hier een bod uit te brengen. De hoogste biedingen variëren momenteel van 6000 dollar tot 9500 dollar. Dat is een serieus bedrag, maar daarvoor krijg je wel een paar exclusieve schoenen en een rondleiding in de filmstudio.

Vice Admiral Amilyn Holdo.
Het paarse fluweel verwijst naar haar cape.

Rose Tico
Het juweel op de wreef verwijst naar het ruimteschip.

Captain Phasma.
Het zilver verwijst naar haar badass uitrusting.

Rey
De met kristalletjes bezette hiel verwijst naar haar lichtsabel.

Lees ook: