https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ‘Star Wars’-acteur Ewan McGregor gaat scheiden

‘Star Wars’-acteur Ewan McGregor gaat scheiden

Hij werd al kussend gespot met zijn 'Fargo'-tegenspeelster.

Ewan McGregor
© Photo News

Ai, ai, ai, troubles in paradise ten huize McGregorMavrakis. Het koppel is namelijk uit elkaar en heeft besloten om na 22 jaar huwelijk de scheiding aan te vragen. Dat spijtige nieuws wist ‘People Magazine’ te melden. Maar er is meer…

Er zit al langer dan vandaag een haar in de boter bij ‘Star Wars‘-acteur Ewan McGregor (46) en zijn vrouw Eve Mavrakis (51). Het koppel is al uit elkaar sinds mei en volgens ‘People Magazine’ hebben ze nu ook echt de scheiding aangevraagd. En daar zit actrice Mary Elizabeth Winstead misschien wel voor iets tussen

Kussend gespot

Ewan McGregor is blijkbaar al opnieuw verliefd, want de acteur werd door ‘The Sun’ al kussend betrapt met zijn ‘Fargo‘-tegenspeelster Mary Elizabeth Winstead (32). Het kan snel gaan in de liefde.

?? ・・・ @leilou_by_alex F/W 17 @vanityfair @fx

A post shared by Mary Elizabeth Winstead (@mewins) on

Ook Mary Elizabeth Winstead gaf eerder al het jawoord. In 2010 stapte ze in het huwelijksbootje met Riley Stearns, maar ook hun relatie eindigde in mineur.

Vier dochters

Ewan en Eve trouwden in 1995 en samen kregen ze vier dochters. Of Ewan en Mary Elizabeth nu echt een koppel zijn, werd nog niet officieel bevestigd.

Lees ook: