Home celebs CUTE: Justin Timberlake schrijft prachtige liefdesbrief aan Jessica Biel ter ere van...

CUTE: Justin Timberlake schrijft prachtige liefdesbrief aan Jessica Biel ter ere van hun vijfde huwelijksverjaardag

'Vijf jaar geleden werd ik de gelukkigste man op aarde.'

Justin Timberlake (36) vierde zijn vijfde huwelijksverjaardag met Jessica Biel (35) gisteren op de meest romantische manier: met een liefdesbrief én een lied. Swoon!

Gisteren was het dag op dag vijf jaar geleden dat Timberlake (36) en Biel (35) in het huwelijksbootje stapten. Het koppel is dit jaar tien jaar samen en ze verloofden zich in 2011. Op 19 oktober 2012 gaven ze elkaar het jawoord in het Italiaanse stadje Fasano. De ‘7th Heaven‘-actrice schitterde in een roze jurk van Giambattista Valli.

‘Vijf jaar geleden werd ik de gelukkigste man op aarde’

Ter ere van hun vijfde huwelijksverjaardag deelde Timberlake een prachtige liefdesbrief aan zijn vrouw en moeder van zijn 2,5-jarig zoontje Silas op Facebook en Instagram. ‘Aan mijn prachtige echtgenote, Jessica Biel: je hebt me zoveel geleerd over ware liefde. Ik kan niet verwoorden wat de afgelopen vijf jaar hebben betekend.

Mijn prachtige echtgenote, Jessica Biel, je hebt me zoveel geleerd over ware liefde.

Alsof dat nog niet genoeg was, postte de ‘Can’t Stop the Feeling!‘-zanger ook nog een cover van ‘A Song For You‘. Het was rockzanger Leon Russel die de prachtige ballad in 1970 schreef, maar het nummer werd door de jaren heen gecoverd door een hele resem artiesten onder wie Amy Winehouse, Christina Aguilera, Carpenters en Michael Bublé.

Timberlake koos het romantische nummer niet zomaar. ‘Vijf jaar geleden werd ik de gelukkigste man op aarde. Dit was onze openingsdans.‘ *smelt*

Foto: People

Lees ook: