Home Lifestyle Film ZIEN: Justin Timberlake valt voor Kate Winslet in ‘Wonder Wheel’

ZIEN: Justin Timberlake valt voor Kate Winslet in ‘Wonder Wheel’

Deze nieuwe creatie van Woody Allen moeten we zien!

Regisseur Woody Allen heeft weer een topper van formaat gemaakt. Of die indruk krijgen we toch na het zien van de trailer voor ‘Wonder Wheel‘.  De film heeft een sterrencast om u tegen te zeggen, met Justin Timberlake en Kate Winslet die de hoofdrollen vertolken.

Wonder Wheel‘ schets een minder amusant beeld van Coney Island, een buurt in New York die bekendstaat voor vermaak en pretparken. De film speelt zich af in de jaren vijftig en vertelt het verhaal van Ginny (Kate Winslet), die het heel moeilijk krijgt wanneer de vervreemde dochter van haar man opeens voor de deur staat. Om de situatie nog erger te maken valt ze voor de jongere kustwachter Mickey, gespeeld door Justin Timberlake.

De trailer geeft net voldoende weg om ons helemaal enthousiast te maken voor de film. En dat we Kate Winslet weer als een roodharige mogen bewonderen, is een extra bonus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wonder Wheel‘ is vanaf 1 december te zien in selecte bioscopen.

Lees ook deze filmtips: