Home FASHION & BEAUTY Fashion WEEKENDTIP: koop de mooiste designeritems met fikse kortingen op de Designer-Vintage Sale

WEEKENDTIP: koop de mooiste designeritems met fikse kortingen op de Designer-Vintage Sale

Wij plannen alvast een last minute citytripje naar Amsterdam.

© Shutterstock

Designer-Vintage, onze favoriete site voor tweedehandsdesigneritems, houdt aanstaande zaterdag 1 december een grote uitverkoop in Amsterdam.

Droom je al jaren van een jasje van Chanel, een paar Gucci-schoenen of een Louis Vuiton-tas, maar werkt je spaarrekening op dit moment niet zo goed mee? Dit weekend kan je het item misschien eindelijk aan je garderobe toevoegen, want de  site Designer-Vintage houdt een grote uitverkoop.

Op het luxeplatform kan je tweedehandsdesigneritems kopen én verkopen. Eén keer per jaar houden ze een offlineverkoop en deze tiende editie vindt nu zaterdag 1 december van 10u tot 17u plaats in The College Hotel in Amsterdam. De benedenverdieping van het hotel wordt getransformeerd tot een shoppingparadijs. Je vindt er tal van bekende merken die te koop staan op Designer-Vintage en op  gelijkaardige sites of winkels als Chanelvintage035-vintageUnique.designerbags en Vintage-United.

Fashion roadtrip

Amsterdam is maar twee uurtjes rijden en ze geven dit weekend toch slecht weer – lees: bakken regen. Ideale invulling van een regenachtig weekend? Gaan shoppen bij onze noorderburen. The place to be is Roelof Hartstraat 1 in Amsterdam. Een ticket kan je hier kopen en kost € 9,95. Bestel je samen met drie vriendinnen, dan krijg je groepskorting en betaal je maar € 32,50 voor vier tickets.

Als je dit weekend toch in Nederland bent, kan je misschien ook een bezoekje brengen aan Sneakerness in Rotterdam. Op dat event kan je de zaligste sneakers voor een klein prijsje kopen. Meer info vind je hierDo we hear ‘fashion roadtrip’?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.